"Viņa neko nenojauta!" Visu mīlētāju dienā Timma sagādā neaizmirstamu pārsteigumu mīļotajai Sedokovai (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma Valentīndienā pārsteidzis savu sievu, Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu. 

Vietnē "Instagram" Timma publiskoja video, kurā viņš negaidīti ierodas apsveikt mīļoto Visu mīlētāju dienā, dāvājot grandiozu ziedu pušķi. 

"14. februāra pārsteigums. Mana sieva neko nenojauta par šo. Tas bija mans mazais pagājušās nedēļas noslēpums. Zināju, ka pēc Ēģiptes ceļojuma man būs iespēja doties mājās, lai pārsteigtu savu sievu. Viņa nedrīkst būt viena šajā skaistajā dienā.

Viņa ir unikāla, un man jāpadara viņas diena labāka.

Viņa līdz pēdējai sekundei domāja, ka es lidoju atpakaļ uz ASV. Es viņai teicu, lūdzu esi mājās, jo es pasūtīju dažas dāvanas, tās tiks piegādātas šodien," pie videoklipā, kurā Timma pārsteidz mīļoto, rakstīja sportists. 

Kā zināms, Timma šobrīd ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgas kluba Leiklendas "Magic" sastāvā.

Dienu pirms Valentīndienas sportists Kairā guva 16 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Starpkontinentālā kausa spēlē par trešo vietu, viņa pārstāvētajai komandai svinot uzvaru.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgas komanda Leiklendas "Magic" ar 113:78 (30:21, 33:22, 20:14, 30:21) pārspēja Kairas "Zamalek".

Timma laukumā bija 25 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem divpunktu un četrus no 11 trīspunktu metieniem, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, reizi kļūdījās, divreiz pārķēra bumbu, sakrāja četras personiskās piezīmes un noslēdza spēli ar +/- rādītāju +28, kā arī lietderības koeficientu 16.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu