Roberto Meloni uz laiku pamet Latviju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberto Meloni
Roberto Meloni Foto: Evija Trifanova/LETA

Kulinārijas raidījuma "La Dolce Vita" vadītājs Roberto Meloni uz laiku pārtrauc filmēties raidījumā, atklājot savas tuvākā laika ieceres un šova likteni. 

Roberto atklāj, ka nolēmis uz laiku pamest raidījumu, jo vēlas pavadīt laiku kopā ar Itālijā dzīvojošo mammu.

"Manai mammai bija veselības problēmas. Saslima arī ar omikronu. Tagad jūtas labi, bet esmu jaunākais bērns. Esmu viņas atbalsts. Viņa jūtas vientuļa, nevar satikt kaimiņienes, un es jūtu, ka kaut kas nav labi," lēmumu pamato šovmens. 

Lai gan darbība šovā tiek pārtraukta, viņam ir jauni plāni nākotnei: "Sākšu mācīties tūrismu. Nākotnē vēlētos latviešiem parādīt savu zemi."

Roberto uz dzimto Sardīniju dosies februāra beigās. Fani bija noraizējušies, ka viņš Latviju pametīs uz visiem laikiem, tomēr viņš šīs bažas kliedēja un vietnē "Facebook" informēja, ka Latvijā atgriezīsies jau marta sākumā.

"Man te patīk, ir daudz ko darīt, un ir jauni mērķi un idejas! Es nekad nepamestu zemi un cilvēkus, kuri man tik daudz nozīmē un tik daudz man rada mīlestību," atklāj Roberto.

Turpmāk kulinārijas šovu "La Dolce Vita" vadīs Ieva Dzene, kura radījusi dabisko kosmētikas zīmolu un ir vides speciāliste. Ieva šovā dalīsies pieredzē un ieteikumos par pārtikas ietekmi uz veselību. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu