Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Somu distanču slēpotājs olimpiādē apsaldējis savu vīrišķo mantību: "Tās sāpes bija nepanesamas!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Remijs Lindholms
Remijs Lindholms Foto: Reuters/ScanPix

2022. gada Pekinas olimpisko spēļu dalībnieks, somu distanču slēpotājs Remijs Lindholms atklāja, ka olimpiādē piedzīvojis nepatīkamas sajūtas ķermeņa apakšdaļā. 

Somu distanču slēpotājs, kurš sacensībās ierindojās 28. vietā, atklāja, ka slēpošanas laikā viņš apsaldējis dzimumlocekli.

Ziņots, ka Lindholms guva apsaldējumu olimpisko spēļu saīsinātajā 50 kilometru disciplīnā. Slikto laikapstākļu dēļ sacensības aizkavējās par stundu un pēc tam distance tika saīsināta līdz nepilniem 30 kilometriem.

"Jūs varat minēt, kura ķermeņa daļa bija nedaudz sasalusi, kad es finišēju," Lindholms sacīja somu medijam. "Tās bija vienas no vissliktākajām sacensībām, kurās esmu piedalījies. Tā bija cīņa, tikt cauri."

Lindholms ierindojās 28. vietā no 60 dalībniekiem.

Uzreiz pēc sacensībām distanču slēpotājs meklēja palīdzību un pie apsaldētās ķermeņa daļas lika siltuma paketi. "Pēc finiša, kad ķermeņa daļas sāka uzsilt, tās sāpes bija nepanesamas," atzina sportists. 

Jau ziņots, ka 20. februārī Pekinā tika svinīgi noslēgtas XXIV Ziemas olimpiskās spēles.

Noslēguma ceremonija sākās ar mākslinieciskiem priekšnesumiem, bet pēc tam stadionā iesoļoja valstu karognesēji, Latvijas karogu nesot bobsleja stūmējam Matīsam Miknim. Pēc karognesējiem stadionā ienāca arī pārējie sportisti, kuri vēl nav atstājuši Pekinu.

Medaļu ieskaitē Pekinas olimpiskajās spēlēs triumfēja Norvēģija, kas izcīnīja 37 godalgas, no kurām 16 bija zelta, kas ir par divām vairāk nekā pagājušajās spēlēs Phjončhanā, kad Norvēģijas un Vācijas sportisti ar 14 zelta medaļām atkārtoja pirms 12 gadiem Kanādas sasniegto rekordu Vankūveras spēlēs.

Savukārt Latvija tāpat kā pirms četriem gadiem Phjončanā izcīnīja vienu bronzas godalgu un ierindojās dalītā 27. vietā medaļu ieskaitē. Šoreiz pie medaļas tika kamaniņbraucēju stafetes komanda - Elīza Tīruma, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Iepriekšējā Olimpiādē vienīgo godalgu izcīnīja bobslejistu Oskara Melbārža un Jāņa Strengas ekipāža.

Foto: 2022. gada Pekinas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu