Sanda Ozoliņa sieva par abu iepazīšanos: "Ierados ar pudeli vīna, nezinot, ka viņam bijušas neviennozīmīgas attiecības ar alkoholu" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, facebook.com/ina.avlasevica / TVNET kolāža

Grima meistare un stiliste Ina Ozoliņa intervijā žurnālam "Santa" atklāja savu un leģendārā hokejista Sanda Ozoliņa iepazīšanās stāstu. 

Ina, kura iepriekš bija attiecībās ar būvuzņēmēju, miljonāru Aināru Pauniņu (abu kopdzīves laikā pasaulē nāca meita Vivjēna - red.), atklāj, ka iepazīšanās ar Sandi bija ļoti negaidīta. "Bija kāds žurnāls, kura fotosesijai grimēju Sandi Ozoliņu. (..) Sandi iepriekš nepazinu. Protams, viņš acumirklī atstāja iespaidu, arī uz mani iedarbojās viņa harisma. Kad sākām vairāk viens ar otru runāt, iepazīt, atklājās, ka daudz būtisku publikai zināmu nianšu par viņu man bija jaunums. Tas izbrīnīja mūs abus.

Uz pirmajām kopīgajām pusdienām ierados ar pudeli vīna, nezinot, ka Sandim agrāk ir bijušas neviennozīmīgas attiecības ar alkoholu," intervijā atklāj Ina.

Ina uzsver, ka viņai joprojām patīk Sanda spēja transformēties. "Ne katrs prot tā mainīties: acumirklī pārtapt septiņgadīgā bērnā, nonākot līdzvērtīgā komunikācijā ar manu meitu, vai arī – nosvērts garīguma nesējs. Vai arī – sasodīti tiešs, pat skarbs sava vecuma vīrietis," par otro pusīti izsakās Ina.

Kā zināms, Inu un Sandi vieno romantiskas attiecības aptuveni sešus gadus. Tikai pagājušajā vasarā pāris savas attiecības noformēja oficiāli. 

Ozoliņi novembra izskaņā pasaulē sagaidīja dēlu, kam dots vārds Olivers.

Sandim jau ir divi pieauguši dēli Roberts un Kristofers, kas dzimuši laulībā ar modes zīmola "Sandra Ozolinsh" radītāju Sandru Ozoliņu un dzīvo ASV. 

Pilnu interviju ar Inu Ozoliņu lasiet žurnāla "Santa" marta numurā!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu