"Es aicinu jūs nepiedalīties šajā slepkavnieciskajā karā!" Ukraiņu mūziķis Ivans Dorns vēršas pie saviem krievu klausītājiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/dorn_ivan

Ukraiņu mūziķis Ivans Dorns, kuram ir plaša auditorija Krievijā, sociālajos tīklos izplatījis paziņojumu, kurā aicina cienīt Ukrainas neatkarību. 

"Šodien mana valsts pamodās no sprādzieniem. Šodien Krievijas Federācijas valdības iestādes sāka pilna mēroga karu pret manu valsti. Un tagad es vēršos pie krieviem, kuriem mans vārds, es ceru, joprojām ir nozīmīgs.

Es mudinu jūs apturēt šo katastrofu. Es aicinu jūs nepiedalīties šajā slepkavnieciskajā karā.

Mums neviens nav vajadzīgs, mēs gribam paši izlemt savus likteņus. Es aicinu arī savus krievu kolēģus, kuriem ir sava auditorija. Lūdzu, sakiet viņiem, ka mums neviens nav vajadzīgs. Nododiet vēstījumu, ka Ukraina ir neatkarīga, suverēna valsts. Lūdzu, apturēsim šo nelaimi kopā. Neklusējiet. Mana mīļā Ukraina, es esmu ar jums!" publiskotajā video saka Dorns.

Jau ziņots, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins 24. februārī negaidīti teica runu Krievijas telekanālā "Rossija-24", paziņojot, ka Krievija ir sākusi "militāru operāciju" Ukrainā, un aicinot Ukrainas armiju "'nolikt ieročus". Putins arī brīdināja pārējās valstis, ka jebkāds mēģinājums iejaukties Krievijas rīcībā novedīs pie "sekām, kādas tās nekad nav redzējušas".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu