Pie skatītājiem nonāks jauns pašmāju talantu šovs (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raidījuma vadītājas Beta Beidz un Sanda Dejus
Raidījuma vadītājas Beta Beidz un Sanda Dejus Foto: LTV/ Lauris Vīksne

No 12. marta sestdienu vakaros Latvijas Televīzijā būs vērojams jauns, košs talantu šovs “Ko tu proti, Latvija?” – par žūrijas un skatītāju uzmanību un atzinību sacentīsies dejotāji, dziedātāji, triku meistari, komiķi, kā arī citi pārsteidzoši talantīgi dalībnieki. Finālā uzvarētāju izvēlēsies skatītāji.

Astoņus sestdienu vakarus šova vadītājas Beta Beidz un Sanda Dejus tiksies ar talantīgiem dažāda vecuma cilvēkiem, kuri mīt mums tepat līdzās, Latvijā. “Viņi ir ne vien talantīgi, bet arī ļoti drosmīgi, jo savas prasmes rādīs publiski žūrijai un televīzijas skatītājiem, kuriem noteikti būs viedoklis!” teic interneta personība, šova vadītāja Beta Beidz.

Dalībniekus ik sestdienu atbalstīs un iedrošinās radio personība, improvizācijas aktrise Sanda Dejus: “Talanti ar žūriju tiksies mājīgā vidē – dzīvojamajā istabā, kas ierasti ir siltākā vieta mājā – te iegūstam pirmo interesi par kādu aizraušanos un ik vakaru, ģimenes un draugu iedrošināti, attīstām savas prasmes.”

Atlases raidījumos un pusfinālos dalībniekus vērtēs tikai žūrija: LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, sudraba un bronzas medaļu ieguvēja, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš. Savukārt fināla tiešraidē 30. aprīlī uzvarētāju balsojumā noteiks tikai skatītāji.

Kopā notiks pieci atlases raidījumi, katrā piedalīsies septiņi līdz astoņi dalībnieki. No katras atlases kārtas pusfinālā iekļūs divi dalībnieki. Katrā pusfinālā piedalīsies pieci dalībnieki, no kuriem divi labākie iekļūs finālā.

Viens no četriem “Ko tu proti, Latvija?” finālistiem, kurš saņems vislielāko skatītāju atbalstu, iegūs galveno balvu – 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

“Ko tu proti, Latvija?” pirmajā sērijā savas prasmes un aizraušanos demonstrēs spēka jogas treneris Sandis Inzelbergs, iluzionists Nauris Pinne, dziedātāja Beate Megija Baranovska, bumbu triku meistare Ilze Luno, dziesmu tulkotājs Deniss Demčenko, bundzinieks Olivers Cimoška, skrituļslidotāja Anna Pavlova un “Drag queen” māksliniece KNTY.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu