Kluba "Depo" ikgadējo pankroka festivālu veltīs Ukrainas atbalstam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: shutterstock.com

Klubā "Depo" piektdien no plkst.20 noritēs ikgadējais pankroka festivāls "Sid Vicious Day", informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš.

Viņš norādīja, ka Ukrainā notiekošais karš uzlicis "melnus akcentus" arī Latvijas panku pasākumam "Sid Vicious Day". Āboliņš uzsvēra, ka Latvijas pankroka skatuve vienmēr ir bijusi pret karu un svešas zemes okupāciju.

"Aicinām ziedot mūsu slāvu brāļiem Ukrainā! Atbalstīsim savējos un parādīsim, ka nepiekrītam Putina ideoloģijai un neatbalstām tā varmācību," uzsvēra viens no pasākuma rīkotājiem, grupas "PND" solists "Pavasaris".

Āboliņš norādīja, ka "Sid Vicious Day" ir lielākais un vecākais Latvijas iekštelpu pankroka festivāls, kurš notiek kopš 2001.gada. Koncertā ierasti piedalās gan panku mūzikas pārstāvji, gan atbalstītāji - gan Latvijas pankroka skatuves veterāni, gan pavisam jaunas grupas.

Koncertā piedalīsies grupas "Calico", "Pūķis un vella kalpi", "Apes Strong", "Smert", "All Day Long", "Inokentijs Mārpls" un pasākuma rīkotāji - grupa "PND".

Balstoties uz aktuālajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem, pasākumu varēs apmeklēt personas, kuras var uzrādīt sertifikātu, kas apliecina, ka tās ir vakcinētas pret Covid-19 vai ir to pārslimojušas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu