Putina roka "iziet cauri" mikrofonam, Zelenskis nepaliek atbildi parādā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Vienā no daudzajām uzrunām tautai Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis runas beigās pieskārās mikrofonam. Nezinot kontekstu, šis žests var šķist nenozīmīgs vai dīvains. Tomēr ir versija, ka viņš pamanījis videoklipu, kas klīst sociālajos tīklos un sniedzis atbildi Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

Īsā versija

Krievijas opozicionāra Alekseja Navaļnija līdzgaitniece Ļubova Soboļa savos sociālajos tīklos publicēja video, kur savienotas Vladimira Putina "attiecības" ar mikrofonu un Vladimira Zelenska darbības ar šo pašu objektu.

Paplašinātā versija

Sestdien, 5. martā, Krievijas prezidents Vladimirs Putins tikās ar Krievijas aviokompāniju darbiniekiem, tostarp stjuartēm un runāja par situāciju valstī, kā arī sveica sievietes gaidāmajā 8. martā. 

Tomēr video izraisīja asas diskusijas sociālajos tīklos un, lai arī pasākums bija īsts, neizpalika tādu, kuri apšaubīja tā autentiskumu. Pēc dažu domām, video esot tapis ar tā saucamā "zaļa fona" palīdzību. Tīmeklī cirkulē video, kurā redzams, ka Putina roka žestikulēšanas brīdī "iziet cauri" mikrofonam.

Šķiet, uz redzēto reaģējis arī Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, kurš nepalika atbildi parādā un savas runas beigās atklāti parādīja, ka viņš atrodas telpā šeit un tagad, viegli pieskaroties mikrofonam, lai nerastos lieki pārpratumi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu