Baumo, ka Pugačova pametusi Krieviju pēc Galkina izteikumiem saistībā ar karu Ukrainā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova kopš 23. februāra savos sociālajos tīklos neko nav publiskojusi. Daudzi baumo, ka viņa kopā ar ģimeni pametusi Krieviju. 

Jau ziņots, ka Pugačovas vīrs un bērnu tēvs, šovmenis Maksims Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā Galkins savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm. 

Sižetu, kas acīmredzami izveidots, lai kauninātu Galkinu par "krievu pasaules redzējuma" nodevību, veidojis kanāls "Reģions 29" ("Регион 29"), un tajā situāciju komentē teātra vadītājs Sergejs Samodovs. Viņš klātesošajiem skaidro, ka teātris nerīko pasākumu, bet tikai iznomā savas telpas.

Pēc notikušā klīst baumas, ka Alla Pugačova pametusi Krieviju. Kā vēsta Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Tiesa, nav zināms, uz kurieni devusies ģimene. Izskanējušas runas par Izraēlu vai ASV.

Runas, ka Pugačova pametusi Krieviju, vēl vairāk pastiprinot fakts, ka šogad pirmo reizi nav notikušas primadonnas ikgadēji rīkotās svinības par godu pavasara sākumam. 

Daudzu gadu garumā marta pirmajā svētdienā Pugačova pulcē tuvākos draugus un Krievijas šovbiznesa zvaigznes, aicinot viņus uz svinībām, kur viņa ierasti saka: "Es atļauju pavasari!" Viesi uz pasākumu ierodas ar dzelteniem ziediem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu