No draudzenes izšķīries soctīklu slavenība Džeiks Pols, pēc kura uzmanības alkst bokseris Mairis Briedis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/jakepaul

"YouTube" zvaigzne un bokseris Džeiks Pols (25), pēc kura uzmanības alkst Latvijas bokseris Mairis Briedis, izšķīries no draudzenes. 

Par Džeika Pola un "Instagram" modeles Džūlijas Rouzas attiecību izjukšanu ziņo "Page Six".

Runas par to, ka abi gājuši katrs savu ceļu, liecināja Pola ieraksts "Twitter". ""Alexa", atskaņo "I'm Single", ko izpilda Džeiks Pols," vēstīja soctīklu zvaigzne.

Taču izdevums ziņo, ka Pols joprojām domājot par bijušo draudzeni un jūtas neesot pazudušas.

"Viņš ir satriekts," atklāja kāds Polam pietuvināts avots. 

Lai arī viņš sācis tikties ar citām meitenēm, viņa sirds joprojām piederot Rouzai.

"Viņš vēlētos atjaunot attiecības, un varbūt viņiem tas izdosies, taču pašreiz abiem "jāpiebremzē ar savu dzīvi"," atklāja avots.

Pols un Rouza sāka attiecības 2020. gada sākumā neilgi pēc tam, kad izjuka Pola laulība ar soctīklu zvaigzni Tanu Mongo. Tiesa, mediji spekulē, ka abu laulība esot tikusi inscenēta. 

Kā zināms, Latvijas bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos jau gandrīz gadu aicina Polu "uz deju". Sākot ar vienkāršiem video rullīšiem vietnē "TikTok" līdz pat repa dziesmai un tetovējumam.

Pols februāra sākumā reaģēja uz latvieša izaicinājumiem, sakot: "Daudzi lūdzas pēc cīņas pret mani. Tonijs [Beljū] lūdzas pēc cīņas. Šis Mario puisis lūdzas pēc cīņas. Es esmu redzējis tetovējumu, bet nesaprotu, ko viņš no manis vēlas." 

13. janvārī Briedis nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu. Savas profesionāļa karjeras laikā viņš izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu