Visumam ir nolūks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dr. med. Lisa Rankina
Dr. med. Lisa Rankina Foto: Ekrānuzņēmums

Apgāds "Lietusdārzs" nesen laida klajā Lisas Rankinas darbu "Prāts pārspēj medicīnu", kas strauji guva lielu atsaucību. Autores prasmīgais vēstījums par to, ka mūsu pašu spēkos ir būt veselam, ir ieinteresējis daudzus. Nu, apgāds izdevis otru Lisas Rankinas grāmatu – "Visumam ir nolūks".

Arī šajā darbā Lisa Rankina rosina lasītājus iepazīt sevi un iegūtās zināšanas izmantot veselības atgūšanai un nostiprināšanai. Viņas uzmanības lokā īpaša vieta ir bailēm un drosmei – diviem neatņemamiem cilvēka dzīves elementiem.

Tradicionālā medicīna praktiski neņem vērā faktu, ka bailes spēj izraisīt slimības. Taču pētījumi pierāda, ka nekontrolētas bailes var veicināt sirds slimības, diabētu, vēzi un daudzas citas kaites.

Lisa Rankina meklē atbildes uz šādiem jautājumiem

Kā baiļpilnas domas spēj ietekmēt psihi un izraisīt slimību

Kā atšķirt viltus bailes no īstām bailēm

Ko bailes var atklāt par mūsu būtību

Autore izceļ baiļu vērtību: tās spēj mums atvērt acis, lai mēs aktīvi meklētu paņēmienus un līdzekļus, kā laikus dziedināt garu un miesu. Viņa māca izprast baiļu sniegto informāciju un to, uz kādu rīcību bailes mūs mudina. Drosme autores skatījumā nav saistīta ar pārgalvību vai nepārdomātu lēmumu. Drosme ir saprātīgas izaugsmes rezultāts, kas nodrošina fizisko un garīgo veselību, ļaujot dzīvot harmonisku dzīvi. Autores ieteikumi sakņojas viņas pašas un daudzu pacientu pieredzē.

"Visumam ir nolūks"
"Visumam ir nolūks" Foto: publicitātes

Tā kā viltus bailes nozīmē arī sliktākā scenārija uzburšanu un gatavošanos ļaunākajam, šī grāmata noderēs visiem – arī tiem, kuri par drosmes trūkumu nesūdzas. 

"Šī brīnišķīgā grāmata palīdzēs izprast bailes un gūt no tām svētību, kā arī atklās baiļu spēku, kas spēj dziedināt un atbrīvot dzīvei priekā, sniedzot atvieglojumu ikvienam," tā Reičela Naomi Remena.

Lisa Rankina

Dr. med. Lisa Rankina (Lissa Rankin) ir holistiskās medicīnas ārste, autore, lektore, māksliniece un blogere vietnē lissarankin.com. Ārstes misija ir palīdzēt pacientiem uzņemties aktīvāku lomu veselības atgūšanā un mudināt veselības aprūpes sistēmu to atbalstīt un veicināt, nevis tam pretoties. Rankina apmāca ārstus un citus medicīnas profesionāļus TEDx konferencēs, veselības aprūpes konferencēs, slimnīcās un savā populārajā blogā.

Grāmatu no angļu valodas tulkojusi Ilze Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu