Grupas "Rammstein" solists kļuvis par brīvprātīgo un palīdzējis Ukrainas bēgļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Vācu rokgrupas "Rammstein" solists Tils Lindemans Berlīnē izmitinājis Ukrainas bēgli, kura bija spiesta pamest savu dzimteni Krievijas noziedzīgā iebrukuma dēļ.

Kāda Ukrainas iedzīvotāja vārdā Alisa vietnē "Instagram" dalījās ar aizkustinošu stāstu, kā viņai palīdzējis Lindemans.

"Es meklēju vietu, kur palikt un pārnakšņot Berlīnē pirms nākamā lidojuma. Brīvprātīgais man atbildēja, ka visa Berlīne ir pārpildīta, nekur neesot vietas. Bet blakus dzelzceļa stacijai ir uzcelta liela telts bēgļiem un tur varot palikt. Man kļuva slikti, gribējās raudāt. Un tad man klāt pienāca Tils un Džesika [Tila pārstāve], sāka runāt ar brīvprātīgo.

Es nespēju noticēt, ka manā priekšā visā šajā apokalipsē stāv "Rammstein" solists - stilīgā mētelī, tikpat stilīgos zābakos un cepurē. Viņš ir neticami jauks ar skaistām acīm.

Brīvprātīgais sacīja, ka Tils izmitināšot mani viesnīcā," rakstīja Alisa, kuras ieraksts saņēmis 2500 "patīk" atzīmju.

"Tils un Džesika aizveda mani uz viesnīcu. Apmaksāja numuriņu, ielika man somā 50 eiro vakariņām. Džesika iedeva savu telefona numuru un teica, lai zvanu, ja nepieciešams," tā kara bēgle.

Ieraksta nobeigumā viņa raksta, ka nobučojusi Lindemanu trīs reizes un viņš esot sakautrējies. Tāpat abi parunājuši par mūziku un, lai arī Alisai ļoti patika Britnija Spīrsa, tagad viņa klausīsies "Rammstein". Jaunā sieviete aicināja Tilu pievienoties viņai un viņas draugiem uz Kipru, taču viņš no piedāvājuma atteicies, jo "viņa palīdzība ir nepieciešama šeit".

Grupa šonedēļ izdevusi jaunu singlu no gaidāmā albuma.

"Pasaules superzvaigzne vienkārši atrodas dzelzceļa stacijā, lai palīdzētu bēgļiem no Ukrainas..." pārsteigumu neslēpa Alisa. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu