Kardašjanas jaunais draugs iededzinājis savā ķermenī mīļotās vārdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana un Pīts Deividsons
Kima Kardašjana un Pīts Deividsons Foto: Reuters, EPA/ScanPix / TVNET kolāža

Amerikāņu uzņēmēja un šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana, viesojoties Elenas Dedženeresas raidījumā, pirmo reizi pastāstīja par jaunajām attiecībām ar komiķi Pītu Deividsonu.

Kardašjana, kura 11. martā savos sociālajos tīklos publiskoja pirmās kopbildes ar jauno draugu, raidījumā pastāstīja, ka jūtas ļoti laimīga. "Man ir daudz jauku kopbilžu, un es vēlos visiem parādīt, cik mīlīgi mēs esam kopā! Bet tad es nodomāju - neesi izmisusi, nepublicē pārāk daudz, dod citiem tikai nelielu ieskatu," atklāj Kardašjana.

Kardašjana uzsver, ka pēdējo reizi gāja uz randiņiem laikā, kad "Instagram" vēl nepastāvēja, tādēļ viņa nezina, "kādi ir noteikumi" attiecībā uz pāra kopbilžu publiskošanu. 

"Es iedrošināju savus draugus un cilvēkus, kurus mīlu, būt vienkārši priecīgiem. Arī es to sāku piekopt. Es nodomāju, ziniet ko? Pied****! Man ir 40 gadi, atrodi savu laimi!" par dzīvi pēc šķiršanās no savu bērnu tēva, repera Kanjes Vesta sacīja Kardašjana.

"Es meklēju laimi, veltīju tam laiku, atradu, un sajūta ir ļoti laba. Es vēlos, lai tā ir mūžīgi," smaidot sacīja Kardašjana. 

Tāpat viņa atklāja, ka mīļotais viņai veltījis vairākus tetovējumus. Vienu no tiem viņš iededzinājis savā ādā uz visiem laikiem. 

"Tas nav tetovējums, tā ir iededzināta zīme," atklāja Kardašjana, kuras vārds nu rotā Deividsona krūtis.

"Viņš vēlējās izdarīt kaut ko, kas patiešām atšķiras," tā uzņēmēja, norādot, ka viņai šāds žests šķitis piemīlīgs. 

Bez tā Deividsonam esot vēl pāris tetovējumu, kuri veltīti mīļotajai. "Mans mīļākais ir: "Mana meitene ir juriste."" 

Jau ziņots, ka marta sākumā tiesa atzina Kardašjanu par brīvu sievieti. Uzņēmēja iesniedza šķiršanos prasību no Vesta pagājušā gada sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu