Foto Izskanējis Radio bigbenda un dāņu vijolnieces Lines Krusas koncerts Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ginta Zīverte

18. martā Siguldas novada Kultūras centrā "Siguldas devons" ar vienīgo koncertu Latvijā uzstājās talantīgā dāņu džeza vijolniece Line Kruse koncertā "Latvijas Radio bigbends un Line Kruse". Aplūko foto no koncerta!

Koncertā kopā ar bigbendu skanēja skaņdarbi no Linas Krusas albumiem "Hidden Stones" un "Invitation" – abās šajās programmās māksliniece apvieno labāko no ritmiskās latīņu, klasiskās un džeza mūzikām, izmantojot instrumentus, kas nav tipiski džeza mūzikai.

Foto: Izskanējis Latvijas Radio bigbenda un dāņu vijolnieces Line Kruse koncerts Siguldā.

Lina Krusa ir Francijā rezidējoša dāņu vijolniece un komponiste, kura nepārtraukti pārbauda muzikālās robežas. Viņa veiksmīgi sadarbojas ar Parīzes radošajiem dienvidamerikāņu māksliniekiem, kā piemēram argentīniešu perkusionistu Minino Garaju, kubiešu grupu "Sabor A Son", kā arī koncertējusi kopā ar pasaules slaveno "Gotan Project" vairāk nekā 300 reižu. Lina pati ir gan radījusi, gan ir vadītāja vairākiem lielajiem ansambļiem un orķestriem, kā, piemēram, "Dansk7", "BowLines" un "Line Kruse Orchestra", kas ir netradicionāls džeza bigbends.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu