Deivids Bekhems nodod savu "Instagram" kontu ukraiņu ārstei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/davidbeckham

Angļu futbola leģenda Deivids Bekhems, kuram vietnē "Instagram" ir 71,6 miljoni sekotāju, savu kontu nodevis ukraiņu ārstes pārvaldībā.

"Šodien, [20. martā], es nododu savus sociālos tīklos Irinai, Harkivas reģionālā perinatālā centra vadītājai, kur viņa palīdz jaunajām māmiņām dzemdībās. Manos īsajos stāstiņos var uzzināt vairāk par lielisko darbu, ko dara Irina un citi medicīnas darbinieki, lai glābtu dzīvības Ukrainā," teikts Bekhema ierakstā sociālajos tīklos. 

Visas svētdienas garumā futbolista "Instagram" īsajos stāstiņos bija vērojamas fotogrāfijas un video, kurus uzņēmusi Irina. 

Irina parādīja šauro pagrabu, kur Krievijas iebrukuma pirmajā dienā tika evakuētas visas grūtnieces un jaunās māmiņas. Viņa publiskoja jaundzimušo fotogrāfijas no intensīvās terapijas nodaļas, kur mazuļi bija pieslēgti "Unicef" dāvinātajiem skābekļa ģeneratoriem. Vēl kādā video Irina iemūžināja jaunu māmiņu Janu, kura tur rokās savu dēlu Mihailo, kurš piedzima ar elpošanas problēmām un kura ģimenes māja tika iznīcināta.

"Mēs, iespējams, riskējam ar savām dzīvībām, bet mēs par to nedomājam. Mēs mīlam savu darbu. Ārsti un māsas šeit uztraucas, raud, bet neviens no mums netaisās padoties," sacīja Irina, kura nu strādā 24/7.

Bekhems, kurš nodarbojas ar labdarību jau daudzus gadus, iedrošināja savus sekotājus ziedot un palīdzēt nodrošināt Ukrainas ģimenes ar tīru ūdeni, ēdienu un lietošanai gatavu komplektu piegādi dzemdību namiem.

Ziņots, ka kopš kara sākuma Krievijas karaspēka veiktajās apšaudēs Harkivā un tās apgabalā nogalināti 266 civiliedzīvotāji, paziņojušas vietējās varasiestādes. Nogalināto vidū ir 14 bērni.

"25. pretošanās diena: ienaidnieka artilērija mērķē uz Harkivas dzīvojamiem rajoniem. Krievijas iebrucēji dienu no dienas turpina cinisku pilsētas dzīvojamo fondu un tās infrastruktūras iznīcināšanu. Sagrautas gandrīz 600 daudzstāvu ēkas, tūkstošiem ģimeņu palikušas bez pajumtes. Lai gan Harkivas iedzīvotāji ir spiesti slēpties no apšaudēm pagrabos, viņi nezaudē savu cīņas sparu un ticību saviem aizstāvjiem," paziņoja Ukrainas policija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu