Bagātnieku izklaides: kā dzīvo sankcionētā Krievijas oligarha Abramoviča bērni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/sofiaabramovich97

Krievu miljardieris, Lielbritānijas futbola kluba "Chelsea" īpašnieks Romāns Abramovičs iekļauts sankciju sarakstos - viņam piemērots aizliegums iebraukt Eiropas Savienībā, kā arī iesaldēti viņa aktīvi blokā, ieskaitot superjahtas un nekustamos īpašumus. 

Abramovičs, kurš dzimis Saratovā, ir viens no daudzajiem Krievijas oligarhiem, kas pietuvināti Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, kurš turpina savu īstenoto karu pret Ukrainu.

Sankcijas ietekmēs Abramoviča vairāk nekā 11 miljardus eiro vērto bagātību un, iespējams, skars viņa septiņus bērnus, kuri dzīvo luksus dzīvi.

Bet kas viņi ir? Lūk, ieskats Abramoviča nākotnes mantinieku un mantinieču dzīvēs!

Anna Abramoviča, 30

Kolumbijas Universitātes filozofijas fakultātes absolvente Anna Abramoviča ir pirmdzimtā Abramoviča otrajā laulībā ar Irinu, no kuras viņš izšķīrās 2007. gadā pēc 11 kopā pavadītiem gadiem.

Annas vārds pirmo reizi nonāca ziņu virsrakstos, kad 2010. gadā, būdama vien 18 gadus veca, viņa saderinājās ar toreizējo draugu Nikolaju Lazarevu, vēl joprojām dodoties uz skolu ar helikopteru vai šofera vadītā limuzīnā.

Viņas tēvs tolaik esot bijis sarūgtināts par saderināšanos, un pāris tā arī neapprecējās. 

Vēlāk Anna tika manīta kopā ar amerikāņu TV personību, "ballīšu zvēru" Kalumu Bestu.

Tiek ziņots, ka viņas 18. dzimšanas dienas ballīte izmaksāja sešciparu skaitli, un tiek uzskatīts, ka viņa ir vienīgā, kura raksturā visvairāk līdzinās savam tēvam Romānam.

Tagad viņai ir 30 gadi, un viņa dzīvo Ņujorkā.

Arkādijs Abramovičs, 28

Arkādijs bija pirmais vīrietis, kurš dzimis Abramoviča ģimenē, un tiek ziņots, ka viņš ir sava tēva bagātības mantinieks.

Tāpat kā Anna, Arkādijs ir Romāna un viņa pirmās sievas Irinas Malandinas dēls, kurš nu izveidojis veiksmīgu karjeru.

Viņš ir "ARA Capital" dibinātājs un īpašnieks, kas pārvalda aktīvus, tostarp lielāko daļu e-komercijās un gāzē naftas uzņēmumā "Gazprom Neft".

"Stamford Bridge" stadiona regulārais apmeklētājs iepriekš bija domājis par kāda futbola kluba iegādāšanos, taču tiek ziņots, ka viņam neizdevās iegūt Maskavas "CSKA" akcijas. Tāpat viņu esot interesējusi Dānijas komanda "FC København".

Sofija Abramoviča, 27

27 gadus vecā Sofija Abramoviča nekautrējas izrādīt savu grezno dzīvi sociālajā vietnē "Instagram".

Viņas 18. dzimšanas dienas ballītē uzstājās pop-panka grupa "McBusted", un tā notika naktsklubā netālu no Londonas "Chelsea" stadiona.

Viņa regulāri izklaidējas kopā ar saviem slavenajiem draugiem, piemēram, no Bekhemu un Remziju dzimtas, kā arī bieži dodas uz ekskluzīvo viesnīcu "One & Only Reethi Rah" Maldīvu salās, kas maksā 3500 eiro par nakti.

Sofija ir absolvējusi Londonas Universitātes Karaliskās Holovejas koledžu, iegūstot grādu vadības un mārketinga zinātnēs.

27 gadus vecajai Sofijai pieder trīs zirgi - Dora, Billijs Fraulēns un Zanzibārs, un viņa ir pārstāvējusi Krieviju konkūra sacensībās.

Arīna Abramoviča, 21

Arī Arīna nodarbojas ar jāšanas sportu, un izpelnījusies lieliskus sasniegumus, pateicoties savam zirgam vārdā Pringlss. 

Tiek ziņots, ka Romāns Abramovičs samaksājis aptuveni 60 tūkstošus eiro, lai iegādātos viņai zirgu, kas 2013. gada decembrī ieguva pirmo vietu savā klasē Starptautiskajā zirgu izstādē Olimpijā, Londonā.

21 gadu vecā jauniete vēloties emigrēt uz Austrāliju, lai iestātos zooloģijas fakultātē.

Iļja Abramovičs, 19

Iļja Abramovičs ir jaunākais no bērniem, kurš nācis pasaulē Romāna laulības laikā ar Irinu. Nekas daudz par Iļju nav publiski zināms.

Ārons, 12 un Lea Lū, 8

Abramoviča sestais un septītais bērns nāca pasaulē Ņujorkā, ASV laulībā ar mākslas kolekcionāri Darju Žukovu, ar kuru viņš apprecējās 2008. gadā, bet izšķīrās 2017. gadā. 

Ārons ir vienreiz redzēts kopā ar tēti, apmeklējot "Chelsea" spēli, savukārt Lea Lū dzīvo kopā ar māti Ņujorkā un mācās privātā skoliņā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu