Grieta Sipeniece par darbu intīmpreču veikalā: Tā ir vieta, kur svinēt seksualitāti, nevis slēpt to

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personības Baibas Sipenieces-Gavares meita Grieta Sipeniece, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" rubrikā "Kad satiekas Viņš un Viņa" pie Valda Meldera, atklāti runāja par pikantām tēmām. 

Grieta, kura strādā intīmpreču veikalā, atzina, ka drosmi lietas saukt īstajos vārdos un atklāti runāt arī par ne tik ērtām tēmām mantojusi no vecākiem. 

Sipeniece atkārtoti uzsvēra, ka lepojas ar vietu, kur strādā un to, ka ir tāda vieta, kur cilvēku seksualitāte tiek svinēta, nevis slēpta. "Tas ir ļoti svarīgi ne tikai morālā ziņā, ka, jā, ir forši, ka cilvēki sevi apmierina un otru cilvēku apmierina, bet tas ir veselīgi, un tas ir normāli!"

Vaicāta, ko sievietes visvairāk grib gultā, bet noklusē, Sipeniece spriež: "Manuprāt, vissvarīgākais, seksuālas attiecības veidojot, ir komunikācija. Bieži vien ir tā, ka abi nokautrējas un dara to, ko māk. Un tad otrs tēlo, ka patīk, un visa šī tēlošana... (..) Ir normāli apsēsties gultā un parunāt par to! Meitenes, jūs neaizskarsiet džeka jūtas, un, džeki, jūs arī neaizskarsiet tām meitenēm neko!"

Melderis pēc sarunas ar Grietu atzina, ka klausījies viņā un priecājies. "Zini, kas ir? Ar šito paaudzi mums viss būs labi!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu