Maikla Bublē jaunais albums ”Higher” dodas kosmosā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Bublē
Maikls Bublē Foto: Michelle Siu / The Canadian Press/PA Images

25. martā pie klausītājiem visā pasaulē nonāk romantiskā dziedoņa Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais albums "Higher".

Lai atzīmētu šo notikumu, fani visā pasaulē aicināti pieslēgties Maikla Bublē YouTube kanālam (youtube.com/michaelbublé) plkst. 15:00. Lielbritānijas kompānijā "Sent Into Space" īpaši uzbūvēta ierīce dos startu albuma tituldziesmas video pirmizrādei.

"Sapnis ir piepildījies. Lielais izplatījums mani vienmēr ir fascinējis. Viens no Amerikas talantīgākajiem režisoriem - Dereks Hjū (Derek Hough) ir izveidojis dziesmas video. Un man ir sajūta, ka esmu ierakstījis labāko albumu savā karjerā, un likās īpaši piemēroti izrādīt video no augstākās iespējamās vietas," stāsta Bublē.

"Higher" ir pirmais Bublē studijas ieraksts, kas tiek izdots pēdējo triju gadu laikā pēc veiksmīgi izpārdotas divu gadu ilgušās koncertturnejas "An Evening With Michael Bublé Tour" un jubilejas Ziemassvētku albuma.

"Higher"
"Higher" Foto: publicitātes

Albumā atrodamas vairākas dziesmas ar viesmākslinieku piedalīšanos - kantri klasiķis Vilijs Nelsons (Willie Nelson) dzirdams dziesmā "Crazy," albumā ir arī versija Pola Makartnija (Paul McCartney) dziesmai "My Valentine", ko producējis pats Makartnijs, Boba Dilana (Bob Dylan) klasika "Make You Feel My Love" un trīs paša Bublē oriģināldziesmas, to vidū singls "I’ll Never Not Love You".

Video: Michael Bublé "I'll Never Not Love You".

Foto: Dziedātājs Maikls Bublē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu