"Oskara" ceremonijā aizmirst godināt pāragri mirušo "Pilnas mājas" zvaigzni Bobu Sagetu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Katru gadu "Oskaru" ceremonijas laikā ir piemiņas brīdis, kurā godina tos kinonozares pārstāvjus, kuri devušies mūžībā. Šogad īpaši godināja aktrisi Betiju Vaitu, kinematogrāfi Halinu Hačinsu, "Spoku mednieku" režisoru Ivanu Reitmanu un daudzus citus. Tomēr skatītāji pauda neizpratni, ka šo zvaigžņu vidū nebija pieminēts seriāla "Pilna māja"  aktieris Bobs Sagets.

Kā zināms, Sagets devās mūžībā 10. janvārī 65 gadu vecumā. Aktieris mira no galvas traumas - izmeklēšanā tika secināts, ka viņš netīšām sasitis pakausi un, neko nedomādams, devies gulēt. 

Pats Sagets bija "Oskara" balvas ieguvējs. 1977. gadā viņš ieguva studentu Kinoakadēmijas balvu par savu dokumentālo filmu "Caur Ādama acīm" (Through Adam's Eyes). 

Foto: ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonija

Vietnē "Twitter" fani izteica sašutumu par Sageta nepieminēšanu mūžībā aizgājušo segmentā. Daudzi uzskata, ka Boba ieguldījums izklaides nozarē ir vērienīgs un šāda kļūda ir nepiedodama. 

"Vai tiešām "Oskaros" aizmirsa pieminēt Bobu Sagetu?" izbrīnu pauž viena no fanēm. "Atdusies mierā, tu biji mīloša un jautra daļa no mūsu visu bērnības."

"Kādēļ neviens nepieminēja Bobu Sagetu? Tas vienkārši ir nepareizi," sašutis ir kāds cits "Twitter" lietotājs. 

Situācija šķita netaisna pat tiem, kuri neskatījās ceremoniju: "Es neskatījos "Oskaru" ceremoniju. Tomēr, uzzinot, ka atceres segmentā viņi aizmirsa pieminēt Bobu Sagetu, kļuvu ļoti bēdīgs. Tiešām labs, patiess un mīlošs vīrietis ir aizmirsts. Tikmēr tiek izcelti citi cilvēki, kuri tikai par tādiem izliekas. Šīs ir tās lietas, kuras pasaulē ir nepareizas."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu