"Disney+" Latvijā sāks darbību 14. jūnijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Luca"
"Luca" Foto: Poster

Video straumēšanas serviss "Disney+" šovasar sāks darbību 42 valstīs, tostarp Latvijā un citviet Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā. Latvijā darbība tiks sākta 14. jūnijā.

Mēnesī pakalpojums izmaksās 7,99 eiro, savukārt gada abonementa cena būs 79,90 eiro.

Nodrošinot ekskluzīvu pieeju oriģinālsaturam, tūkstošiem "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars", "National Geographic" sēriju un vispārējai izklaidei no "Star", "Disney+" ir viena no centrālajām straumēšanas platformām daudziem pasaulē iemīļotiem stāstiem.

Abonentiem būs iespēja skatīties izpildproducenta un rakstnieka Džona Favro (Jon Favreau) darbus "The Book of Boba Fett" un "The Mandalorian", kas saņēmuši kritiķu atzinību. Tāpat būs pieejams "Marvel Studios" seriāls "Moon Knight" ar Oskaru Aizeku (Oscar Isaac) Stīvena Grānta (Steven Grant) lomā – kluss dāvanu veikala darbinieks, kuru nomoka apziņas zudumi un atmiņas par citu dzīvi. Vērot varēs arī "Oskaram" nominēto "Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings" ar Simu Liu (Simu Liu) un Akvafinu (Awkwafina).

Tāpat abonenti varēs baudīt "Oskaram" nominēto "Disney" un "Pixar" filmu "Luca", arī "Oskaru" ieguvušo "Walt Disney Animation Studios" filmu "Encanto", kas stāsta par neparastu ģimeni “The Madrigals”, un “Oskara” balvas ieguvēju - filmu "Cruella" ar Emmu Stounu (Emma Stone) leģendārās Kruelas de Vilas (Cruella de Vil) lomā.

Emma Stone filmā "Cruella".
Emma Stone filmā "Cruella". Foto: Filmikaader

Vispārējās izklaides abonentiem būs pieejama arī "Oskara" balvai nominētā spraiga sižeta komēdija "Free Guy" ar Raienu Reinoldsu (Ryan Reynolds), "The Simpsons" un "Grey’s Anatomy". Savukārt no "National Geographic" pārraidēm varēs sekot līdzi izklaidējošā un rotaļīgā raidījuma "The World According To Jeff Goldblum" pirmajai sezonai, kur katrā no 12 sērijām Džefs atklās kādu pavedienu saistībā ar pazīstamu objektu, lai izzinātu pārsteidzošus un aizraujošus savienojumus starp pasauli, zinātni un vēsturi.

Lietotāji varēs baudīt augstas kvalitātes saturu pat četrās vienlaicīgās straumēs, neierobežotas lejupielādes līdz pat desmit ierīcēm, "IMAX Enhanced" uzlabojumus atsevišķiem seriāliem un filmām, kā arī iespēju izveidot līdz pat septiņiem dažādiem profiliem, tostarp vecāki varēs izmantot īpašos "Kids Profiles" ar bērniem draudzīgu saskarni un vecumam atbilstošu saturu.

Plašāka informācija pieejama "disneyplus.com", kā arī "Disney+" lietotnē viedtālruņiem un savienotajām TV ierīcēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu