Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

18+ ⟩ Felipe atklāj pikantas detaļas par savu "pirmo reizi"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/felipegabrieldsx

Brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs TV kameru priekšā ļāvies vaļsirdīgām sarunām par savu pirmo reizi. Viņš neslēpj, ka pieredze bijusi mulsinoša un, iespējams, ne tā labākā. 

Felipe, piedaloties šovā "Vakariņš ar savējiem" dalījās atklātā stāstā par pirmo reizi kopā ar meiteni: "Tas bija parkā pie tirdzniecības centra. Mēs negribējām bučoties pie veikala, lai vecāki vai kāds cits nepamana. Tur tas notika. Bet es to negaidīju. Man nebija pieredzes, viņa man novilka bikses, bet es tajā laikā neko nemazgāju." 

"Man bija bail, jo apkārt bija cilvēki un es varēju dzirdēt viņu balsis. Es baidījos, ka mūs pieķers, man ir 14. Biju jauns, bija nepatīkami un tā ir pagātne," viņš atzīst.  

Jautājot par to, kā viss notika un vai brazīlietis nebija pārāk satraucies, lai notikumiem sekotu reāla darbība, viņš komentēja: "Pagāja divas minūtes pēc skūpstīšanās, un viņa jau vilka nost bikses."

Tomēr jauniešu izklaides Felipi darījušas bažīgu, viņš uztraucies par sekām, kuras var būt, ja netiek izmantots prezervatīvs: "Visu laiku domāju - mēs bez prezervatīva to izdarījām un Brazīlijā visu laiku runā par slimībām, man noteikti ir kāda slimība."

Felipe stāsta, ka otrā reize bijusi 16 gadu vecumā un arī notikusi turpat veikalā, bet šoreiz mīlas priekiem ļāvies uz avārijas kāpnēm. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu