Katrīna Gupalo par attiecībām ar Andreju Osokinu: "Varbūt esmu vecmodīga, bet man liekas, ka sievietei jārūpējas par vīrieti"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins
Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins Foto: Sandra Garanča

Dziedātāja Katrīna Gupalo, kura 10 gadus ir kopā ar pianistu Andreju Osokinu, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj savu attiecību aizkulises.

Gupalo intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ka viņai ir svarīgi rūpēties par mīļoto vīrieti.

"Varbūt esmu vecmodīga, bet man liekas, ka sievietei jārūpējas par vīrieti.

Sākumā, kad tikko sākām dzīvot kopā, man pilnīgi aizbrauca jumts un es domāju tikai par Andreju - ko viņš ēdīs, kā izskatīsies mūsu māja... Tad sapratu, ka tā nevar un kaut kas jādara arī ar savu dzīvi,

un mēs nonācām pie līdzsvara, kur ir gan Katrīna, kas gatavo ēst, gan Andrejs, kas palīdz un kaut ko ņem savā ziņā, un abi esam radoši cilvēki," intervijā atklāj Gupalo, piebilstot, ka tas gan nav noticis uzreiz.

Abi joprojām cenšas būt visur klāt un atbalstīt viens otru. "Tā ir dāvana, ka mēs varam viens otru izturēt 24 stundas diennakti. Bet citādi arī negribas."

Gupalo, kura nesen laida klajā dziesmu Ukrainas atbalstam "Resistance", apvienojot mūziķus no Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas, saka, ka pat saspringtajā grafikā viņa neatstāj mīļoto novārtā.

"Es atnācu mājās vienos nakti, bet vēl pagatavoju viņam tītara gaļu. Jo zinu, ka Andrejam nākamajā dienā vajadzēs pusdienas un citādi viņš kaut ko nopirks, un viņam negaršos un varbūt sāpēs galva vai būs slikti..." 

Intervijā viņa neslēpj, ka viņai paveicies ar mīļoto un uzsver, ka viņš ir ne tikai fiziski skaists, bet arī inteliģents, ar labu humora izjūtu: "Kad tas apvienojas, tad ir džekpots."

Pilnu interviju ar dziedātāju Katrīnu Gupalo lasiet žurnāla "Ieva" 30. marta numurā!

Foto: mūziķi vienojas kopīgā dziesmā Ukrainas atbalstam

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu