Slavenības uz oglēm: Rūta Dvinska gatavo fikso tomātu krēmzupu ar brusketām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar TV personību Rūtu Dvinsku gatavosim fikso tomātu krēmzupu, pasniedzot to ar grilētām tomātu kraukšķmaizītēm jeb brusketām.

Rūta gatavošanai izmantoja konservētus tomātus, ķiplokus, sīpolus, graudu maizi, baziliku, tomātus, olīveļļu, krēmsieru, kā arī "Gallina Blanca" bekona buljona kubiņus, kas piešķīra zupai bagātīgu garšu buķeti, ļaujot ietaupīt laiku un pūles, ko vajadzētu veltīt buljona vārīšanai.

Foto: Juris Lisovs/TVNET

Šī fiksā tomātu krēmzupa pierāda veco patiesību, ka viss ģeniālais ir vienkāršs, bet grilēto tomātmaizīšu svaigā garša atgādina, ka vasara vairs nav aiz kalniem. Kamēr vēl tikai gaidām siltāku laiku un grila sezonas atklāšanu brīvā dabā, maizītes tika apbrūninātas uz grila. Šeit atradīsi Rūtas gatavotās zupas un brusketu recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Rūta Dvinska gatavo fikso tomātu krēmzupu ar grilētām tomātmaizītēm

Raksts tapis sadarbībā ar "Gallina Blanca".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu