Valmierā notiks "Kino pedālis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kino pedālis"
"Kino pedālis" Foto: publicitātes

Jau septīto gadu Valmiera kļūs par velo un kino dzīvesstila galvaspilsētu. "Kino pedālis" atgriežas savā ierastajā formātā. Piektdien, 6. maijā "Kino nakts" dažādās vietās Valmierā, bet sestdien, 7. maijā - "Interaktīvs velobrauciens", pēc kura "Kino pedāļa burziņš".

Piektdienas vakarā priekškaru Valmierā vērs vairāki "pop up" kinoteātri tādās vietās, kur ikdienā kino nav sastopams. Šogad filmu programma būs īpaši plaša, jo tā tiek veidota sadarbībā ar īsfilmu festivālu "2Annas". "Pop up" kinoteātros varēs baudīt gan mūsmāju, gan ārvalstu īsfilmas, kurās velosipēds spēlē īpašu lomu, ar to brauks, nesīs, cels pāri un stieps augšup, gluži kā dzīvē.

7. maijā plānots "Kino pedāļa" velo brauciens. Visi maršruti sākas pasākuma centrā – Vecpuišu parkā, bet tālāk katrs ved savā virzienā kopā ar interaktīvu spēli viedtālruņos.

Foto: Neparasts nedēļas nogales piedzīvojums – festivāls "Kino pedālis".

Pateicoties Valmieras novada pašvaldības atbalstam, festivāls tā apmeklētājiem būs bez maksas.

Festivāla "burziņš"

Velobrauciena noslēgumā festivāla centru – Vecpuišu parku – ieskandinās "Kino pedāļa burziņš". Dzīvā mūzika, street food, atskats uz festivālu un ģimeniska atpūta pēc kopā pavadītas dienas.

Viss par un ap festivāla norisi atrodams www.kinopedalis.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu