Pašmāju slavenākais "drag queen" piedzīvojis iespaidīgas pārvērtības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par Latvijas slavenāko "drag queen" dēvētais Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) piedzīvojis iespaidīgas pārvērtības, par tām informējot arī savus sekotājus sociālajos tīklos.

Dāvis, kurš ikdienā strādā par frizieri, vietnē "Instagram" publiskojis ierakstu, kur atklāj, ka apritējis gads kopš pērn pārciestās muguras operācijas. Kopš tā laika viņa dzīve krasi mainījusies. 

"Es apsolīju sev, ka kopš operācijas dienas es dzīvošu citādāk - labāk. Un tā arī ir - es baudu dzīvi, es veidoju atmiņas un piedzīvojumus - tas man ir pats, pats svarīgākais manā dzīvē. Kā arī, protams, es savedu kārtībā savu ārējo izskatu," raksta Dāvis.

Tāpat viņš atklāj, ka atbrīvojies no 20 kg liekā svara. "Nekur neesmu šo afišējis, bet es esmu jau kopš operācijas dienas zaudējis 20 kg liekā svara. Un tas ir tikai sākums. Pamazām, pamazām es eju uz sevis labāko versiju," atklāj talantīgais frizieris. 

Pie publiskotā kadra, kur Dāvis redzams toreiz un tagad, ļaudis izteikuši atzinīgus vārdus par viņa apņēmību, un rezultāti ir acīmredzami.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu