"Tur viss ir tik komplicēti!" Lolita Ritmanis atklāj "Grammy" ceremonijas aizkulises

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lolita Ritmanis (pa labi)
Lolita Ritmanis (pa labi) Foto: AP/Scanpix

Amerikā dzīvojošā latviešu komponiste Lolita Ritmanis, kura nule ieguva "Grammy" godalgu, intervijā raidījumam "900 sekundes" atklāti pastāstīja par ceremonijas aizkulisēm.

Jau ziņots, ka "Grammy" godalgu ceremonijā Lasvegasā tika apbalvots ieraksts "Women Warriors - The Voices of Change" jeb "Varones: Pārmaiņu balsis", kura līdzproducente ir latviešu komponiste Lolita Ritmanis

Intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" Ritmanis pastāstīja par pašas ceremonijas aizkulisēm. Viņa atklāj, ka jutusies ļoti satraukta tieši par "Grammy" ceremonijas norisi, mazāk par pašu balvas saņemšanu. 

"Tur viss ir tik komplicēti. Divas dienas pirms tam bija jātaisa lielais Covid-19 tests. Tad, kad mēs ieradāmies Lasvegasā, bija jāiziet vēl viena veselības pārbaude," atklāj Ritmanis. 

Viņa turpina: "Mūsu ceremonija, kur pasniedz 3/4 no visām "Grammy" balvām, kopumā aptuveni 70, sākās jau pusvienos dienā."

"Mūsu publicists koordinēja mūs no sarkanā paklāja uz vienu, otru interviju... Biju satraukusies par to, vai man mati neiet pa gaisu, bet pēkšņi man garām iet dāma ar lielu cepuri, spalvām un es domāju - ko es te, Lolita, maisos pa vidu, - bet es tomēr mēģināju sevi solīdi pasniegt," smejoties sacīja Lolita.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu