Izjukusi repa sliktā zēna Morgenšterna sešus mēnešus ilgā laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Vien sešus mēnešus pēc grandiozajām kāzām šķirties nolēmuši 24 gadus vecais krievu reperis Morgenšterns (Ališers Tagirovičs Vaļejevs) un viņa mīļotā Dilāra Zinatuļina (22). Šķirtā sieva publiskojusi video, kur atklāj, kāpēc pieņemts šāds lēmums. 

Dilāra vietnē "YouTube" publiskojusi 13 minūšu garu video, kur atklāj, ka pēc kāzām abu attiecībās iestājusies krīze. Vairākus mēnešus pāris mēģinājis glābt laulību, taču tas nav izdevies. 

"Sākās strīdi par sīkumiem. Tas viss ļoti saasināja situāciju, un mēs vienkārši nevarējām izturēt šo periodu. Reizēm mēs abi ienīdām mūsu māju, mūsu laulību un to, ko tā mums nodarījusi. Piespiedu pārcelšanās uz ārzemēm ļoti slikti ietekmēja visu situāciju. Iespējams, mūsu laulība varētu tikt izglābta, ja ļautu viens otram elpot.

Tad mēs nepieļautu kaudzi kļūdu, kuru dēļ diez vai varēsim sadzīvot. Mēs domājām, ka izolācija no pasaules varētu mūs vienot, bet izrādījās otrādi. Man ir ļoti grūti par to runāt, žēl, ka viss tā sanāca," atzina 22 gadus vecā Dilāra. 

Neskatoties uz visu, Dilāra ciena Morgenšternu un uzskata viņu par ģeniālu cilvēku: "Es nekad neesmu bijusi tik laimīga kā mūsu kāzu dienā. Es gribēju būt daļa no viņa ģimenes, būt viņa labākais draugs, bet es saprotu, ka tas vienkārši nav iespējams. Mēs nevaram tā turpināt. 

Es iemīlējos Ališerā, gribēju viņu apprecēt, bet beigās apprecēju... Morgenšternu.

Dažreiz man šķiet, ka Ališera vairs nav, un tas ļoti sāp - apglabāt dzīvu cilvēku. 

Jaunā sieviete aicina novērtēt savu mīļoto, jo satikt patiesu mīlestību ir tāda laime, kādu nepiedzīvo visi.

Atgādinām, ka Morgenšterns un Dilāra apprecējās pērnā gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu