Internetā popularitāti gūst neglaimojošs Smitu pāra video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vils Smits un Džeida Pinketa Smita
Vils Smits un Džeida Pinketa Smita Foto: AFP/SCANPIX

Pēc bēdīgi slavenās "Oskaru" pasniegšanas ceremonijas internetā uzvirmojuši neglaimojoši video, kuros Vils Smits nosoda sievu par aktiera popularitātes izmantošanu, savukārt Džeida Pinketa atklāj, ka nekad nav vēlējusies precēties.

Šokējošo atziņu Vila Smita sieva izteica 2018. gadā, sarunu šovā "Red Table Talk". Viņa izjutusi spiedienu no apkārtējajiem, kuri cerējuši, ka pāris apprecēsies. Aktrise atzīst, ka raudājusi ceļā uz ceremoniju un kāzas notikušas tāpēc, ka viņa bija stāvoklī ar abu vecāko dēlu Džeidenu.

"Es tiešām nevēlējos precēties. Es nevēlējos arī kāzas. Es biju pakļauta lielam spiedienam. Biju jaunā aktrise, biju jauna un stāvoklī. Es nezināju, ko darīt, bet zināju, ka nevēlos precēties," viņa atzīst. 

Arī Smits apzinājies situāciju, tomēr laulības notika, jo viņa sievasmāte to vēlējās. Lai gan kāzu fotogrāfijās pāris izskatījās laimīgs, šī diena esot bijusi haotiska. "Kāzas bija šausmīgas. Tur bija haoss. Džeida jutās slikti, viņa ne ar vienu nesadarbojās," pārdomās dalās Džeidas māte.

Atkārtotu ažiotāžu izraisījis ar videoklips no 2019. gada, kur Pinketa Smita cenšas reklamēt savu sarunu šovu. Video redzams, kā Smita kundze aktierim stāsta par sarunu šova viesi - psiholoģi.

Pēc mirkļa viņa pagriež kameru pret Vilu un vaicā: "Vai uzskati, ka viņa bijusi nozīmīgs instruments mūsu attiecību atjaunošanai? Vai uzskati, ka viņa palīdzēja mums dziedēt sāpes, kuras viens otram izraisījām?"

Video redzams, ka jautājumi sadusmo Vilu Smitu un viņš atbild: "Es tavā vietā nesāktu filmēt, neprasot man atļauju. Būšana sociālajos medijos ir mans darbs. Tu nedrīksti mani vienkārši izmantot. Nesāc vienkārši filmēt. Esmu savās mājās. Nefilmē." 

Lai gan pāris ir precējies jau 24 gadus, to laikā abu attiecības piedzīvojušas dažādas problēmas, to skaitā arī krāpšanu. Šobrīd pāris pauž vienotu nostāju par notikušo "Oskaru" ceremonijas incidentu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu