Foto ⟩ Slavenības un stila gardēži pulcējas jauno pavasara/vasaras kolekciju modes skatē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 20. aprīlī, kādā Rīgas universālveikalā tika aizvadīta šā gada pavasara/vasaras modes skate, demonstrējot sezonas aktuālās tendences un apģērbu salikumus pašlaik pieprasītajā boho stilā.

“Skates mērķis bija parādīt ierasti šiko un bohēmisko jeb boho stilu ar svaigu iedvesmu un vieglumu, kurā mijas “Parisian Chic” un “Classic” stili, kā arī šobrīd aktuālais minimālisms ar spilgtām krāsu niansēm gan apģērbā, gan aksesuāros,” stāsta stiliste Sintija Selicka-Užane. 

Pasākuma viesu vidū bija atpazīstamas personības kā mūziķi Katrīna Gupalo, Andrejs Osokins un Laura Raila-Lakstīgala, TV raidījumu vadītāji Ramona Salmiņa un Kaspars Ozoliņš, rotu zīmola vadītāja Agnese Zeltiņa, stilists un uzņēmējs Romans Andrejevs - plašāk zināms kā Dāvids, modes dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, PR speciālists Deniss Ševelevs, horeogrāfe Baiba Klints, kā arī labi zināmi stila eksperti, modes entuziasti un vadošie blogeri. 

Par pasākuma muzikālo noformējumu un vadību rūpējās “Radio 5” dīdžejs Toms Grēviņš un TV raidījumu un pasākumu vadītāja Ketija Šēnberga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu