Panki "PND" izdos jaunu albumu "Nenosaukts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"PND"
"PND" Foto: publicitātes

Pašmāju pankroka klasiķi "PND" maijā izdos savu jauno albumu "Nenosaukts". Tam par godu tiek izziņoti prezentācijas koncerti Rīgā un Liepājā.

"Tas laiks ir pienācis! Albums ir ierakstīts, plates ir iespiestas, vietas ir sarunātas, draugi ir uzaicināti!" tā par saviem albuma prezentācijas pasākumiem saka paši "PND".

Prezentācijas koncerti notiks 28. maijā Rīgā, kultūrtelpā "NOASS" un 18. jūnijā Liepājā, "WISE".

Kopā ar "PND" koncertos piedalīsies leģendārie pankroka vecmeistari "Inokentijs Mārpls", viena no Latvijas vecākajām vēl aktīvajām ska/punk grupām "All Day Long", trīs ceturtdaļu dumpīgo meiteņu grupa "ŠŅK" un jaunās paaudzes pankroka censoņi "Nikotīņi". Pasākumos paredzēta koncentrēta kultūras programma - būs "PND" dziesmu kaverversijas, alus un dejas. Protams, arī iespēja savā īpašumā iegūt "PND" albumu "Nenosaukts" vinilplates vai CD formātā, kā arī citu grupas atribūtiku.

"PND" jaunais albums tikai nosacīti dēvējams par studijas darbu, jo faktiski ierakstīts leģendārajā Vecrīgas klubā "Depo", līdzdarbojoties skaņu režisoram Gatim Zaķim. 15 albumā iekļautajām dziesmām īpašu skanējumu piešķir ieraksta veids - tas veikts, spēlējot vienlaicīgi jeb "dzīvajā", un tādējādi gandrīz vai var saklausīt "Depo" tumšās telpas. Albumā iekļautas gan jaunas un iepriekš koncertos neatskaņotas dziesmas, gan arī dziesmas no "PND" pirmsākumiem šī gadsimta sākumā - tās, kuras netika iekļautas grupas pirmajā albumā "Kas tas ir, PND?". Platē iekļautas arī vairs nepastāvošo Saldus pagrīdes mūziķu "Warps", Kauguru panku kultūras celmlaužu "Znaki" un leģendārās lietuviešu pankroka apvienības "Toro Bravo" dziesmu kaverversijas.

Biļetes uz abiem prezentācijas koncertiem pieejamas interneta vietnē ticketshop.lv. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu