Dana Reizniece-Ozola badojas un 14 dienas iztiekot bez ēdiena

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dana Reizniece-Ozola
Dana Reizniece-Ozola Foto: Jānis Škapars/TVNET

Politiķe, Starptautiskās Šaha federācijas (FIDE) rīkotājdirektore un valdes priekšsēdētāja Dana Reizniece-Ozola kanāla STV Pirmā! realitātes šovā "Mīla burbulī" atklāj, ka ietur badošanās kūres.

Reizniece-Ozola raidījumā atklāj, ka vēlas nodzīvot līdz 100 gadiem, un viens no rituāliem, ko viņa praktizē, ir badošanās kūres.

Viņa uzskata, ka tieši ziemas nobeigums ir labākais laiks, kad organismam iedot atslodzi.

Vaicāta, cik ilgi viņa mēdz badoties, Reizniece-Ozola atklāj, ka tās varētu būt astoņas līdz 14 dienas. "Skatīšos pēc sajūtām," viņa saka.

Viņa arī neslēpj, ka badošanās kūrē ņem papildspēkus, lai viņu pieskata, jo var gadīties aiziet arī galējībās.

Uz jautājumu, ko īsti nozīmē badošanās kūre, vai tik tiešām pat ūdens malku 14 dienas nevar uzņemt, viņa atbild: "Es lietoju tikai šķidrumu - ūdeni, tēju, un, ja pavisam pietrūkst enerģijas, tad arī melnu kafiju, bet to pavisam reti."

Kādreizējā finanšu ministre norāda, ka, ilgāku laiku praktizējot badošanās periodus, ārējie apstākļi aizvien mazāk var ietekmēt procesu. Piemēram, nav problēmu doties ar draugiem uz kafejnīcu: kad draugi ēd, viņa malko vien tēju.

Vienlaikus viņa gan uzsver, ka ar badošanos svaru regulēt ir bīstami. Reizniece-Ozola uzsver, ka svarīgi ir ik dienas domāt par kustību un uzturu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu