Dināra Rudāne: Es piedzīvoju amnēziju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Dināra Rudāne
Dziedātāja Dināra Rudāne Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātāja Dināra Rudāne intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka dzīvē piedzīvojusi divas situācijas, kas likušas saprast – plānot uz priekšu nav jēgas.

Vienā reizē Dinārai pēc trīs gadu ilgām attālinātām, bet ļoti patiesām un dziļām attiecībām, mēneša laikā mīlestība pret otru pusīti "vienkārši pazuda".

Savukārt otrā situācijā viņa piedzīvojusi atmiņas zudumu - amnēziju. 

"Es piedzīvoju amnēziju. Biju Austrijā kalnos kopā ar savu draugu vācieti. Tā man bija pirmā reize uz snovborda. Braucu, un tad seko atmiņas pārrāvums...

Tikai atceros, ka man jautā: kā tevi sauc? Dināra. Un cik tev gadu? Es nezinu! Rakņājos galvā, bet tur – tukšums!

Sēžu vannā, skatos uz savu pieaugušās sievietes ķermeni un nesaprotu, kā tas ir izaudzis, pētu savu tetovējumu, un man nav ne jausmas, kāpēc esmu to taisījusi. Tas bija kā Holivudas filmās, kad cilvēks pēkšņi pamostas citā ķermenī," atminas dziedātāja.

Viņa atklāj, ka pirmās trīs dienas neatcerējusies neko un atmiņa tikai pamazām atgriezusies. "Zvanīju mammai un jautāju, kas ir tas puisis, ar kuru te kopā esmu atbraukusi. Skaidrs, ka tās attiecības arī uzreiz pēc tam izjuka," saka Rudāne, secinot - var kaut ko vēlēties, bet plānot nav jēgas.

Pilnu interviju ar dziedātāju Dināru Rudāni lasiet žurnāla "Ieva" 27. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu