Megana Foksa ar mīļoto piekopj asins dzeršanas rituālu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Megana Foksa un "Machine Gun Kelly"
Megana Foksa un "Machine Gun Kelly" Foto: EPA/Scanpix

Amerikāņu aktrise Megana Foksa, kura ir saderinājusies ar mūziķi "Machine Gun Kelly" (īstajā vārda Kolsons Beikers), jaunākajā intervijā atklāj, ka abi piekopj asins dzeršanas rituālu. 

35 gadus vecā Foksa, kura šā gada sākumā paziņoja par saderināšanos, atklāja, kā notika īpašais mirklis. Bildinājums tikai izteikts pie "Ritz-Carlton" viesnīcas Puertoriko. "2020. gada jūlijā mēs sēdējām zem šī koka. Mēs lūdzām maģiju. Mēs pat nenojautām par sāpēm, ar kurām saskarsimies tik īsā laika posmā. Nezinot par darbu un upuriem, ko no mums prasīs šīs attiecības, bet apreibināti no mīlestības. Un karmas. Pēc pusotra gada bijām izgājuši cauri ellei un smējušies kā vēl nekad, un viņš mani bildināja.

Un tāpat kā katrā dzīvē pirms šīs un tāpat kā visās nākamajās dzīvēs, es teicu jā. Un tad mēs dzērām viens otra asinis," paziņoja Foksa.

Nu Foksa jaunākajā intervijā izdevumam "Glamour" paskaidroja, kā izpaužas šis īpatnējais rituāls. "Daudziem ir maldīgs uzskats, ka dzert vienam otra asinis nozīmē tās malkot no kausiem, gluži kā "Troņu spēlē".

Tās ir tikai dažas asins pilītes, bet, jā, mēs mēdzam dzert viens otra asinis tikai rituāla nolūkam."

Foksa neslēpa, ka interesējas par ezotēriku, taču rituāls esot pārdomāts un rūpīgi uzmanīts. "Viņš [Machine Gun Kelly] ir drudžaināks un haotiskāks, un būtu gatavs arī pārgriezt savas krūtis ar saplīsušu stiklu un teikt: "Ņem manu dvēseli!""

Atgādinām, ka Foksa un Beikers iepazinās filmas "Midnight in the Switchgrass" uzņemšanas laikā 2020. gadā.

Iepriekš Foksa bija precējusies ar aktieri Braienu Ostinu Grīnu - abiem ir trīs bērni. Arī "Machine Gun Kelly" ir meita no iepriekšējām attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu