Foto "Pienvedēja piedzīvojumi" ar skaļu koncertu rokkafejnīcā atgriežas uz skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 22. aprīlī, latviešu rokgrupa "Pienvedēja piedzīvojumi" pulcēja klausītājus un atbalstītājus koncertā Latvijas 1. rokkafejnīcā, kur grupa rokkafejnīcas jubilejas koncertsērijas ietvaros svinēja arī savu dzimšanas dienu un atgriešanos pie aktīvas koncertdarbības. Aplūko foto!

Grupu uz skatuves sagaidīja kupls atbalstītāju pulks, jaunākie klausītāji un ilggadēji atbalstītāji, kas "Pienvedēja piedzīvojumiem" dziedāja līdzi pusotru stundu ilgā koncertā:

"Tā ir lieliska sajūta – spēlēt pārpildītā klubā! Ceram, ka visos šīs sezonas koncertos izbaudīsim tādu publikas mīlestību un atbalstu kā aizvadītajā koncertā,"

par koncertu Latvijas 1. rokkafejnīcā stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde. Grupa klausītājiem bija sagatavojusi par klasiku kļuvušus hitus, kā arī jaunākās dziesmas.

Foto: Publicitātes foto

Šī gada sākumā apritēja desmit gadi, kopš Latvijas 1. rokkafejnīca savas durvis vēra Rīgā. Ierasto svinību vietā šī gada martā tika izsludināta jubilejas koncertsērija, turpinot atbalstīt Latvijas mūziku.

Foto: “Pienvedēja piedzīvojumi” ar skaļu koncertu Rokkafejnīcā atgriežas uz skatuves.

"Latvijas 1. rokkafejnīcas stāstā vienmēr galveno vietu ir ieņēmusi Latvijas mūzika un mūziķi. Lai arī šis nav īstais brīdis lielām svinībām, tomēr mūzikai ir jāturpina skanēt," par martā izsludināto jubilejas koncertsēriju stāsta rokkafejnīcas pārstāvji.

Atgādinām, ka 2020. gada nogalē izdota Jāņa Žildes grāmata par grupu "Trīs no Sabiles. Pienvedēja piedzīvojumi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu