Video ⟩ Filmas "Krimināllieta iesācējam" aizkadrā. Varas maiņa

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Krimināllieta iesācējam"
"Krimināllieta iesācējam" Foto: kadrs no filmas

TVNET sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju" piedāvā daudzsēriju mākslas filmas "Krimināllieta iesācējam" pirmo aizkadru video, kurā filmas veidotāji kopā ar Daini Īvānu atskatās uz Latvijas ceļu uz neatkarību.

Daudzsēriju krimināldrāmas pamatā ir leģendārā latviešu rakstnieka, detektīvu meistara Andra Kolberga kriminālromāns "Meklējiet sievieti". Pirmajā jaunās filmas aizkadru epizodē par piedzīvoto atmodas laikā ar deputāta Silšalkas lomas atveidotāju Mārci Maņjakovu dalās Latvijas Tautas frontes pirmais priekšsēdētājs Dainis Īvāns.

Par daudzsēriju mākslas filmas ieceri un savu pieredzi 90. gados stāsta arī režisors Armands Zvirbulis un producente Arta Ģiga.

Video: Noskaties sižetu.

Spraigus notikumus septiņās sērijās uz ekrāniem izdzīvo gan Latvijā iecienīti aktieri un jaunie talanti, gan aktieri no ārzemēm - Ukrainas, Armēnijas, Lietuvas un Krievijas. Filmas darbība norisinās 1995. gadā, kad Latvija nupat ir atguvusi neatkarību. Sižeta centrā ir kādas ietekmīgas sievietes nāve, kuras lietu uztic izmeklēt jaunam policijas darbiniekam.

TVNET: Intervija ar režisoru:

Seriāls no 22. aprīļa bez maksas būs skatāms "LMT Viedtelevīzijā". Vēlāk rudenī LTV1.

Foto: Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pirmizrāde.

Aktieru sastāvu veido Madara Zviedre, Diāna Krista Stafecka, Ritvars Logins, Ģirts Krūmiņš, Mārcis Maņjakovs, Jurijs Djakonovs un Uldis Dumpis, kā Aleksejs Gorbunovs no Ukrainas, Hrants Tokhatjans no Armēnijas, Valentīns Novopoļskis no Lietuvas, Jurijs Curilo un Andrejs Iļjins no Krievijas.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu