Kardašjanai nācies drastiski notievēt, lai ielīstu Merilinas Monro kleitā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana šonedēļ notikušajā vakartērpu parādē "Met Gala 2022" uzmirdzēja Merilinas Monro kleitā. Sākotnēji gan kleita neesot derējusi.

Kā atklāj Kardašjana, viņai trīs nedēļu laikā nācies atbrīvoties no 7 kilogramiem. "Es to uzmērīju, man tā nederēja, un es sacīju - dodiet man trīs nedēļas. Man vajadzēja zaudēt 7 kilogramus, lai varētu tajā ielīst, tas bija liels izaicinājums, bet es to uztvēru kā lomu. Es biju apņēmības pilna tajā ietilpt," atklāj amerikāņu šovbiznesa zvaigzne.

Intervijā "Vogue" Kardašjana sacīja, ka viņa divreiz dienā nēsājusi termisko sportatērpu, kas paredzēts, lai ātri samazinātu lieko svaru. Tāpat viņa skrējusi, pilnībā izslēgusi cukuru un ogļhidrātus no savas ēdienkartes un ēdusi tikai dārzeņus un proteīnus. "Es nebadojos, taču biju ļoti strikta pret sevi," atklāj Kardašjana. 

Atgādinām, ka Kardašjanas kleita ir viens no ikoniskākajiem tērpiem modes vēsturē, taču tikai pateicoties tās iepriekšējai kleitas īpašniecei dīvai Merilinai Monro. Blondīne to valkāja 1962. gada 19. maijā, dziedot "Happy Birthday Mr President" prezidentam Džonam F. Kenedijam 45. dzimšanas dienā.

2016. gadā kleita tika pārdota izsolē par gandrīz 5 miljoniem dolāru. Taču ikoniskais tērps glabājas nevis privātkolekcijā miljonāra mājā, bet gan Ripleja muzejā. Interesanti, ka uzreiz pēc ekstravagances uz sarkanā paklāja un kadriem pie rožu sienas Kima novilka tērpu un veselu atdeva muzeja darbiniekiem.

Līguma summa netika atklāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu