Ieva Florence-Vīksne ar vīru uzmirdz īpaši romantiskos kailfoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Aktrise un influencere Ieva Florence-Vīksne savos sociālajos tīklos dalījusies ar īpaši romantisku fotosesiju, kur pozē ar vīru, aktieri Oskaru Vīksni. 

Pie jutekliskās fotosesijas Florence dalās pārdomās par abu attiecībām pēc tam, kad ģimenē ienāca dēliņš. "Jāsaka, ka mums abiem ir liela pateicība arī mūsu kopējai vēsturei un darbībai, kopīgam darbam, ko esam ieguldījuši mūsu attiecībās. Jo spēcīgs pamats liek par sevi manīt ļoti! It sevišķi pirmajā bērniņa piedzimšanas gadā, kad jāaprod no jauna ar veidu kā vienam ar otru sarunāties un kontaktēties ne tikai ar vārdiem, sarunām, bet arī ķermeņa valodu, pieskārieniem," pie kadriem raksta aktrise.

"Dziļā būtībā vēl aizvien ticam mīlestībai, kura ar Gaismu piepilda mūsu katru dienu. Mēs esam garā spēcīgāki, jo cilvēks cilvēkam ir, kas neatņemams un pāri ikdienas nebūšanām, profesiju, karjeru līkločiem, kas ļoti svēts un godā turams!" prāto viņa. 

Fotogrāfijas saņēmušas teju 6,5 tūkstošus "patīk", kā arī Ievas sekotāju sajūsmu par skaisto rezultātu.

Kā zināms, Ieva Florence-Vīksne ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni kļuva par vecākiem Leonardam 2021. gada 14. februārī. Pāris apprecējās 2019. gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu