Ar visu pārģērbšanos! "Citi zēni" trāpīgi atdarina Marijas Naumovas Eirovīzijas priekšnesumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupa "Citi zēni", kuri jau otrdien, 10. maijā, uzstāsies Eirovīzijas pirmajā pusfinālā un cīnīsies par iekļūšanu finālā, sociālajos tīklos publiskojuši amizantu video, kur atdarina Marijas Naumovas uzvaras priekšnesumu. 

"Manifestējam uzvaras enerģiju no 2002. gada Eirovīzijas uzvarētājas - Latvijas pārstāves Marijas Naumovas!" teikts pie video. 

Publiskotajos kadros redzams, ka grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons iejūtas Naumovas tēlā un priekšnesuma laikā atbrīvojas no drēbēm, tāpat kā savulaik to izdarīja Naumova.

Video strauji guvis sekotāju sajūsmu un laba vēlējumus pirmajā pusfinālā.

Atgādinām, ka grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu