Pārdošanā esot nonākusi nogalinātā advokāta Rebenoka māja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks.
Zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Foto: Zane Bitere/LETA

Septembrī apritēs divi gadi, kopš savās mājās Langstiņos tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Nu internetā atrodams sludinājums, kurā tiekot pārdota advokātam piederējusī māja.

Māja ar kopējo platību 308,25 m2 un zemes platību 0,1602 ha tiek tirgota par 460 tūkstošiem eiro.

Iepriekš Rebenoka draugs un kolēģis Mārtiņš Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" skaidroja: lai pārdotu šo māju, ir nepieciešama SIA Verdorff abu īpašnieku piekrišana. Viens no īpašniekiem ir Pāvela draugs Ingus Balandins (abi arī apdzīvoja šo māju), savukārt otru pusi pēc Pāvela nāves mantoja viņa tēvs.

Krieķis atzina, ka māju ir plānots pārdot - Pāvela draugam Ingum dzīvot tajā pēc notikušā esot emocionāli smagi.

Sludinājums internetā parādījies 10. maijā, savukārt vēl 7. maijā Balandins savos sociālajos tīklos publiskoja foto no mājas pagalma.

Atgādinām, ka 2020. gadā, naktī uz 20. septembri, savās mājās tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Saistībā ar notikušo slepkavību policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu