MNTHA ar jaunu skatuves vārdu "Marss The Person" piedāvā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
MNTHA aka "Marss The Person"
MNTHA aka "Marss The Person" Foto: publicitātes

Elektroniskās mūzikas māksliniece MNTHA (Marija Mickeviča) ar ar jaunu skatuves vārdu "Marss The Person" piedāvā jaunu singlu "Perfect".

""Marss The Person" ir MNTHA jaunā uzlabotā versija. Identificējos kā nebināra persona un šis jaunais skatuves vārds ataino īsto mani - manu būtību, kas esmu. Latviešu valodā mani var uzrunāt ar pronomeniem viņš/viņi bet angliski - they/he," preses paziņojumā raksta Marija Mickeviča.

Jaunā dziesma "Perfect" tika iesniegta LTV "Supernova" atlasē bet netika izvēlēta.

"Dziesma ir par pašpietiekamu mīlestību pret sevi, par uzdrošināšanos būt patiesam - tādam kāds esi. Šī dziesma tapa jo es beidzot esmu sevis pieņemšanas ceļā un vēlos citus arī iedvesmot uzdrīkstēties būt pašiem - lai cik arī "dīvains" tu nebūtu. Zinu, ka būs visādi komentāri par manu identitāti, bet man ir apnicis izlikties par to kas neesmu - tādēļ labāk šo mīlestības dziesmu pašam sev prezentēju ar savu atklāto identitāti - pilnīgi un neslēpti," tā raksta Marss The Person.

Singla vizuālais noformējums tapis ar AI, ievadot dziesmas un autora vārdus un pielāgojot citus iestatījumus.

"Tas perfekti ataino dziesmas būtību - haoss galvā un katrs tur var saredzēt ko vēlas. Kādam tas šķitīs pretīgi - kādam skaisti, bet mums ir jāpieņem arī katram savas nepilnības - jo mēs visi esam perfekti - tādi, kādi esam," tā dziedātāja.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu