Krievijas influencere Viktorija Boņa padzīta no Kannu kinofestivāla

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

No 17. līdz 28. maijam norit ikgadējais Kannu filmu festivāls, kuru apmeklēja arī Krievijas influencere un Kremļa propagandiste Viktorija Boņa. Svinīgais pasākums influencerei noslēdzies uz skumjas nots - viņa palūgta pamest sarkano paklāju. 

42 gadus vecā Viktorija Boņa uz sarkanā paklāja kāpa, tērpusies vīriešu uzvalkā, ar sejai pielīmētām ūsām un somiņu, uz kuras bija rakstīts vēstījums - kara nebūtu, ja vīrieši dzemdētu bērnus. 

Pasākuma rīkotāji nenovērtēja Krievijas televīzijas raidījumu vadītājas iznācienu un lūdza Boņu pamest pasākumu. Pēc notikušā vietnē "Instagram" Boņa publicēja video, kurā skaidroja situāciju no sava skata punkta. 

"Šodien tiku nodzīta no kinofestivāla sarkanā paklāja. Nekas tāds ar mani vēl nekad mūžā nebija noticis. Jā, acīmredzot ir vajadzīga liela drosme, lai publiski izrādītu šādu vēstījumu," rakstīja influencere. 

"Šodien mēs, Krievijas sievietes, tiekam diskriminētas. Taču neviena sieviete nevēlas karu. Mēs esam par mieru. Notiekošais ir biedējoši," piebilda slavenība.

Pēc Viktorijas teiktā, viņa vēlējās nodot sabiedrībai "ziņu no visām sievietēm". Boņa uzskata, ka "sievietes vienīgā atbildība šajā pasaulē ir miers".

Boņa arī bija viena no vairākām influencerēm, kura metās griezt savas zīmola "Chanel" rokassomiņas, tādējādi protestējot pret sankcijām.  

"Ja "Chanel" neciena savus klientus, kāpēc mums ir jāciena "Chanel"?" tā "Instagram" videoklipā sacīja Viktorija Boņa, pirms paņēma industriālās šķēres un pārgrieza uz pusēm savu "Chanel" rokassomiņu.

Pēc veikalu slēgšanas Krievijā "Chanel" pārtrauca pārdot savus produktus cilvēkiem ārpus Krievijas, kuri plāno tos ievest valstī, un daži Krievijas klienti šo soli ir nodēvējuši par pretkrievisku.

Vairāki Krievijas influenceri ir apsūdzējuši zīmolu "rusofobijā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu