Felipes jaunās draudzenes viesošanās Latvijā sākusies ar strīdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/felipegabrieldsx, tainafelipedj / TVNET kolāža

Latvijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs sācis jaunas attiecības, kurās kaislību netrūkst.

Jau ziņots, ka Felipe šā gada sākumā satuvinājās ar dīdžejmeiteni no Brazīlijas vārdā Taina. Nupat kļuva zināms, ka Taina ieradusies pie mīļotā Latvijā, ne tikai apskatījusi Rīgu, bet arī pamanījusies uzspēlēt vairākās ballītēs.

Tiesa, abu pirmā satikšanās Latvijā esot izvērtusies visai dramatiski. "Kad viņa atlidoja šeit, viņa jau pirmajā dienā gribēja lidot atpakaļ [uz Brazīliju]. Es zinu daudz meiteņu, man daudz sieviešu ir draudzenes, [Taina] ir bišķiņ greizsirdīga. Pirmajā dienā viņa redzēja kaut kādas ziņas man telefonā un gribēja nopirkt biļeti atpakaļ uz Brazīliju," raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Felipe.

Jauno sievieti došanās atpakaļ uz mājām atturējis tas, ka viņas čemodāns nebija atlidojis uz Latviju. "Ja tas būtu šeit - viņa jau gribētu lidot atpakaļ uz Brazīliju," pārliecināts ir Felipe.

Atgādinām, ka iepriekš Felipe sešus gadus bija attiecībās ar latvju daiļavu vārdā Rēzija Stepka. Pēc šķiršanās Felipe atzina, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien bijis vainīgs - viņš ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs nav veltījis Rēzijai pietiekoši daudz uzmanības. Tāpat Felipe tā arī nesaņēmās bildināt mīļoto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu