10 gadu ilgas attiecības, kurās nejutās mīlēta: Rūta Dvinska atklāj iepriekš nezināmas detaļas par savu privāto dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV3 laika ziņu un raidījuma "Kas dārzā" vadītāja Rūta Dvinska intervijā žurnālam "Santa" pirmo reizi pastāstīja par savām attiecībām pirms vīra, TV3 sporta ziņu vadītāja Kaspara Dvinska.

Rūta atklāj, ka pirms ieskatīšanās Kasparā viņa vairāk nekā 10 gadus bija citās attiecībās, taču tajās nav jutusies laimīga. "Biju tādā dzīves brīdī – 26 gadi, vairāk nekā desmit gadu ilgas attiecības, kurās nejutos mīlēta," atklāj Dvinska.

Uz jautājumu, vai Kaspara dēļ abi izšķīrušies, viņa atbild apstiprinoši. "Jā, biju sliktā. Ar to puisi kopā uzaugām, sākām draudzēties piecpadsmit gadu vecumā, bijām pirmie, kas sāka dzīvot kopā. Vienmēr būšu viņam pateicīga, ka savus dullākos laikus izdzīvoju ar kādu, uz kuru varu paļauties. Bija droši un labi, tā arī bija īsta mīlestība. Tomēr, laikam ejot, mēs aizaugām katrs uz savu pusi.

Nelūdzu, lai mani prec rīt, parīt vai nākamgad, bet man gribējās apsolījumu, ka attīstība būs. Es to nesaņēmu. Pirmajos astoņos attiecību gados tas varbūt nav īpaši būtiski, bet 26 gados sāk kļūt svarīgi. Beigu beigās vairs nejutos ne gribēta, ne mīlēta, ne vēlama," intervijā žurnālam "Santa" atklāj Dvinska.

Viņa turpina: "Tā vietā, lai pateiktu: "Pēc pieciem gadiem būvēsim māju!", viņš padarīja mani tikai mazāku un mazāku, pa pilieniņam, pa pilieniņam, līdz kādā brīdī sapratu – mani negrib. Tas ir kā ar bomi pa pieri. Uzskatu, ka tā ir mana lielā sāpe un mana trauma. Bet stāsts, ko redzēja apkārtējie, – jā, sliktā biju es. Arī viņam, domāju, palikusi sajūta, ka esmu nodevēja." 

Kā zināms, Rūta ar savu pašreizējo vīru un divu meitu tēti Kasparu iepazinās darba vietā - abi kopā montēja sižetus raidījumam "900 sekundes". Rūta gan uzsver, ka Kaspars viņas sirdī nonāca ļoti neviļus un viņai šķitis, ka starp abiem būs tikai dēka, pēc kuras nekas nopietns nesanāks. "Tas, ka it kā esmu aizņemta meitene, Kasparam, kurš dzīvoja jauna džeka Rīgas dzīvi, šķita ļoti ērti – var kopā izklaidēties, bet nekas, piemēram, nav jāpērk, pietiek ar puķi un aizvest paēst… Situācija mainījās, kad sapratu: gribu ar šo cilvēku būt kopā pa īstam. Kaspars tieši šajā brīdī sāka ļoti izvairīties. Atklāti pateica: baidās, jo sāk iemīlēties aizņemtā sievietē, tādēļ attiecības labāk nogriezt tagad nekā gaidīt brīdi, kad kļūs pavisam grūti. Nogriezt izrādījās jau par vēlu – abi to nemaz nespētu," tā Rūta.

Pāris mija gredzenus 2016. gada vasarā. Abi ir vecāki divām meitām - Grietai un Dorai.

Pilnu interviju ar Rūtu Dvinsku lasiet žurnāla "Santa" jūnija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu