Kardašjana iepazinusies ar Pītu Deividsonu, lai pārliecinātos par viņa "big dick energy"*

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana realitātes šova "The Kardashians" jaunākajā sērijā pirmo reizi pastāstīja par savu iepazīšanos ar jauno draugu, komiķi Pītu Deividsonu.

Kardašjana atklāj, ka sajutusi īpašu saikni ar Deividsonu "Saturday Night Live" (SNL) filmēšanas laikā pagājušā gada oktobrī, kur abi pirmo reizi skūpstījās.

"Es piedalījos "SNL", mums bija skūpsta aina, un es sajutu vibrācijas. Es nodomāju - ak, varbūt ir laiks izmēģināt ko jaunu!" atklāj Kardašjana.

Viņa cerēja satikt Deividsonu savā afterpartijā, taču viņš esot bijis vienīgais, kurš tajā nav ieradies.

Kardašjana nepadevās un darīja visu, lai atkal satiktu slaveno komiķi. "Dažas dienas vēlāk es piezvanīju SNL producentiem un prasīju, vai viņiem ir Pīta numurs. Viņi man to iedeva, un es viņam uzrakstīju. Es tajā brīdī pat nedomāju, ka būšu attiecībās ar viņu.

Es biju tik daudz dzirdējusi par viņa "big dick energy"*... Man par to vajadzēja pārliecināties! Es biju gatava drā*****!" tā 41 gadu vecā Kardašjana. 

Atgādinām, ka Kardašjana iesniedza šķiršanās prasību no sava vīra un četru bērnu tēva, repera Kanjes Vesta 2021. gada februārī.

*big dick energy - lielā locekļa enerģija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu