Zane Rēvalde atklāti par māsas, pilota Pētera bijušās līgavas dzīvi cietumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, TVNET lasītāja iesūtītais foto / TVNET kolāža

"Veselības centra 4" filiāļu un "Anti-Aging Institute" vadītāja Zane Rēvalde, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja par māsas Ilzes Rēvaldes dzīvi cietumā pēc traģiskās avārijas.

Kā zināms, 2020. gada augustā Ilze Rēvalde, kura ir influenceres Katrīnes Saulietes jaunā mīļotā pilota Pētera Vasiļevska bijusī līgava, būdama stiprā alkohola reibumā, izraisīja satiksmes negadījumu, kurā cietusī sieviete gāja bojā. Šobrīd Rēvalde izcieš cietumsodu.

"Tas notika tad, kad manas māsas dzīvē bija tāds periods, kad viņa no manis bija diezgan noslēgusies - mēs ļoti maz komunicējām un tiešām bijām ļoti atsvešinājušās. Šis nelaimes gadījums, protams, ļoti smagi ietekmēja visu ģimeni.

Nav ļauna bez laba - es domāju, ka viņa būs piedzimusi pilnīgi no jauna," raidījumā izsakās Rēvalde.

Viņa turpina: "1. augustā būs divi gadi, viņa joprojām ir izolatorā. Tā pieredze, kam viņa būs izgājusi cauri, tā ir ellīga. Protams, ir izdarīts smags noziegums, bet tam visam vēl ir ļoti daudz apstākļu riņķī."

Rēvalde atklāj, ka māsai ir liels talants un viņa glezno. "Caur tiem var lasīt viņas sāpes, viņas pārdzimšanu, pārtapšanu, nožēlu.

Tie ir tik sīkās detaļās izstrādāti mākslas darbi, kuriem šobrīd ir ļoti īpaša nozīme, jo kaut ko tādu cilvēks var radīt tikai tad, kad viņš ir milzīgās bēdās un emocionālā pārdzīvojumā.

Šīs ir tās ciešanas, kurās varbūt dzimst kaut kas skaists un sabiedrībai pēc tam noderīgs," uzskata māsa. 

Viņasprāt, ka cietumam vajadzētu būt vietai, kas ir labošanas iestāde, bet realitāte ir daudz skarbāka. "Apstākļi, kādos viņa dzīvo, ir vienkārši šausmīgi," neslēpj Rēvalde.

Šobrīd abas māsas regulāri sarakstās un spējušas atrast ceļu atpakaļ viena pie otras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu