Jaunās paaudzes pašmāju reperis Steps izdod jaunu albumu "Slikc Sunc"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Anna Dave

Viens no spilgtākajiem jaunās paaudzes pašmāju reperiem Steps izdod savu otro studijas albumu “Slikc Sunc”. To no 10. jūnija ir iespējams klausīties visās mūzikas straumēšanas platformās.

Albums tapis iepriekšējā pusotra gada laikā, tajā bez Stepa kā vieksmākslinieki ir dzirdami lielākie vārdi Latvijas repmūzikā, tai skaitā ansis, Ozols, rolands če, Prusax, xantikvariāts un citi. Albuma producentu sarakstā ir atrodami arī tādi vārdi kā rolands če, NiklāvZ, DJ LABVĒLĪGAIS CRIPS, Chris Vader un citi.

Foto: Albuma vāciņš

““Slikc Sunc” ir iespēja klausītājam mani iepazīt tuvāk. Haotisks, ar melnu humoru piepildīts ieskats manā iekšējā pasaulē,

no bērnības atmiņām līdz pašdestruktīvām ballītēm Rīgas pagrīdes scēnā. Šī ir mana mīlas vēstule un reizē grēksūdze “ielu dzīves blakusprodukta” dzīvesstilam, jo pat kaut ko neglītu var pārvērst aizraujošā stāstā,” tā savu jaunāko veikumu komentē Steps.

Steps savas muzikālās gaitas aizsāka 2015. gadā kā pankroka izpildītājs (albumā “Slikc Sunc” arī atrodama dziesma pankroka stilā), bet plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams kā viens no apvienības "New Wavy" dalībniekiem, izraisot plašu rezonansi Latviešu hiphopa komūnā ar tādiem skaņdarbiem kā “Šajā Pusē”, “Tirgo”, “Viņi grib flexot” un citiem.

2019. gadā izdevis pirmo soloalbumu “Jaunais”, ir grupas BANDA BANDA dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu