Slavenības uz oglēm: Elizabete Kupča grilē dārzeņu vrapus ar humosu un sieru

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu vēsu, atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti - kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar satura veidotāju, vairāk pazīstamu kā Instagram konta "healthyliving" īpašnieci Elizabeti Kupču gatavosim un grilēsim ātros dārzeņu vrapus ar humosu un sieru.

Elizabetei veģetārā vrapa pagatavošanai nepieciešamas bija tortiljas,  divu veidu "Rūdolfs" humoss - ar zaļumiem un ar čili un papriku, cukīni, tomāts, sarkanais sīpols, keila lapas, Čedaras siers, mocarellas bumba un sāls/pipari pēc garšas. Cukīnī grieza šķēlēs, apsmērēja ar olīveļļu un no abām pusēm grilēja. Tad kārtoja vrapus: vienā izmantojot zaļumu humosu apvienojumā ar Čedaras sieru un, bet otrā čili un paprikas humosu ar mocarellas sieru, abus veidos papildinot arī ar pārējiem dārzeņiem. Pēdējais solis - rūpīgi savīstītos vrapus lika uz grila, lai viegli apbrūnē un siers izkūst.  

FOTO: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Elizabetes gatavoto vrapu recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās ar vrapu satīšanu, kad un kāpēc viņas blogs no kaut kā tikai sev kļuva par orientētu arī citiem un kā Elizabete atrada motivāciju pārvērst pati savu dzīvi un kādas ātrās diētas ir izmēģinājusi, noskaties video!

Foto: Elizabete Kupča gatavo ātros dārzeņu vrapus ar humosu un sieru:

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".

Uz augšu
Back