Izjukusi Ingas Tropas un Miķeļa Fišera laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Režisore un aktrise Inga Tropa intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka izjukusi viņas laulība ar mākslinieku Miķeli Fišeru. 

Runas par pāra attiecībām pirmo reizi izskanēja 2016. gadā. Tomēr abi gredzenus mija 2020. gadā, un pēc kāzām Inga Tropa pieņēma arī vīra uzvārdu. Tomēr nu intervijā žurnālam "Ieva" aktrise atklāj, ka laulībai pienācis gals. 

"Par visām savām lielajām dzīves mīlestībām esmu ļoti laimīga un pateicīga. Lai arī tagad vairs neesam kopā kā vīrs un sieva, šī mīlestība jau nebeidzas, tā ir transformējusies citā formā.

Miķelis man ir ļoti liela dāvana, es viņu bezgalīgi mīlu un zinu, ka arī viņš mani ļoti mīl, starp mums joprojām ir tuvība un draudzība, bet kādā brīdī arvien vairāk tapa skaidrs – pāra attiecībās mēs ejam katrs savu ceļu...

Protams, kad to sapratām, bija arī skumju un sēru mirkļi, taču joprojām viens otru atbalstām, starp mums ir ļoti liela cieņa un uzticēšanās," sacīja Inga. 

Māksliniece atklāj, ka pēc šķiršanās satuvinājusies ar kādu cilvēku: "Ir sākusies skaista draudzība, ir brīnišķīgas sarunas, bet – kas no tā izveidosies, vēl nezinu. Šobrīd man ir daudz vairāk laika un telpas sev, ir interesanti sevi iepazīt šajā jaunajā dzīves posmā."

50 gadus vecais Fišers ir dzejnieces Ārijas Elksnes un operdziedātāja Miķeļa Fišera dēls. Ingai no iepriekšējām attiecībām ar režisoru Renāru Vimbu ir dēls Mihels.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 29. jūnija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu