"Jūtos kā bezizejā." Populārā ukraiņu influencere skaidro, kapēc izjuka attiecības ar mīļoto no Rīgas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdienas, 25. jūnija, rītā sociālajā tīklā "Instagram" Sofija publicēja video, kurā redzama kopā ar mīļoto vīrieti no Rīgas. Valdot asaras, viņa paziņoja, ka izjukušas abu attiecības. Nu influencere skaidroja šķiršanās iemeslu. 

Sestdienas, 25. jūnija, rītā sociālajā tīklā "Instagram" Sofija publicēja video, kurā redzama kopā ar mīļoto vīrieti no Rīgas, kā arī vairākos kadros izplūst asarās.

"Otro reizi dzīvē ļāvu sev iemīlēties. Tik stipri. Un šķita, ka tas ir abpusēji. Šobrīd šķiet, ka vairs nekad nespēšu. Es aizbraucu no kara uz Latviju, lai būtu kopā. Astoņu mēnešu laikā daudz kas ir piedzīvots.

Nesaprotu, kā var šķirties ar vārdiem "es tevi ļoti mīlu un, iespējams, nožēlošu to visu dzīvi". Nesaprotu, kā var šķirties, kad mīli," rakstīja influencere.

Nu sieviete, kurai vietnē "Instagram" ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju, skaidroja šķiršanās iemeslu - tā bijusi "nopietna saruna par dzīvi", pēc kuras pāris nolēmis iet katrs savu ceļu. 

Tāpat viņa paskaidroja, ka punktu attiecībām pielikusi "viena nopietna saruna par dzīvi". Vaicāta, vai influencere piedotu Antonam, ja viņš nolemtu tomēr turpināt attiecības, Stužuka skaidroja: "Man nemaz nav, ko piedot. Man nedarīja pāri. Mēs tikai parunājām un tika pieņemts lēmums. Bet jūtas man ir spēcīgas, un tik ātri tās nepazudīs.

Šobrīd vispār neko nesaprotu un neplānoju. Jūtos kā bezizejā."

"Apollo.lv" jau rakstīja, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Sofija Stužuka ir atradusi jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas.

Vietnē "Instagram" Stužuka publicēja fotogrāfiju sēriju, kurā pozē kopā ar jauno mīļoto. Pie fotogrāfijām Stužuka veltīja arī sirsnīgu ierakstu par mīlestību un atbrīvošanos no pagātnes rēgiem.

"Cik ilgi es sevi lamāju par to, ka nēsāju pagātnes nastu uz muguras. Sieviete ir seksīga un pievilcīga tad, kad viņa šo nastu atstāj pagātnē. Kad viņa neievelk vecus aizvainojumus un senas sāpes jaunajā dzīvē. [..]

Kad pieņem pagātni (pieņem ar pateicību), tad tā tevi vairs neskar un tagadni baudīt kļūst vieglāk! Svarīgi ir ļaut sev sajust, atvērties, izrunāt domas, jūtas un emocijas.

Koncentrējies uz tagadni, uz to, kas ir tagad, nevis uz pagātni un to, kas kādreiz sāpējis. Mīlestība ir cilvēka dzīves skaistākā jēga, bet mīlestību var un vajag attīstīt un veidot. Ir liela laime satikt cilvēku, kurš gatavs to dot pretī. Un neatkarīgi no tā, ko citi saka, sieviete, pat visspēcīgākā un pašpietiekamākā, uzplaukst mīlestībā. Kad viņa mīl un ir mīlēta," emocionāli raksta Stužuka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu