Jau nākamajā nedēļas nogalē Peipusa ezera krastā viesus pulcēs "Võnge" festivāls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vonge festivāls 2021. gadā.
Vonge festivāls 2021. gadā. Foto: publicitātes.

Nākamās nedēļas piektdienā un sestdienā, 8. un 9. jūlijā Igaunijā, Peipusa ezera krastā, Ranna atpūtas bāzē norisināsies kultūras un mūzikas festivāls "Võnge" ar daudzveidīgāko mākslinieku sarakstu šajā vasarā.

Võnge apmeklētājus gaida divas garas, idilliskas vasaras dienas, kas piepildītas ar mūziku, garšām, mākslu, sarunām un, protams, neatkārtojamu festivāla kņadu. Vairāk nekā 30 vietējo un ārvalstu mākslinieku uzstāsies uz septiņām dažādām skatuvēm. Viņu vidū kā galvenie mākslinieki elektroniskās mūzikas duo HONNE no Lielbritānijas, apvienība "Metsatöll" ar Igaunijas Nacionālo vīru kori, dziesminiece Winona Oak no Zviedrijas un NOËP ar Sander Mölder piedalīšanos.

No ārvalstu māksliniekiem uz skatuves kāps arī Alice Phoebe Lou (Dienvidāfrikas Republika), Godford (Francija), Rick Feds (Latvija), Emma McGrath (Lielbritānija) Tora (Austrālija), Annael (Francija), Famous (Lielbritānija), kā arī Bluephox (Zviedrija).

No Igaunijas māksliniekiem būs redzami un dzirdami arī tādi pazīstami izpildītāji kā Anna Kaneelina, Anett, Jüri Pootsmann, jonas.f.k, Genka un DEW8, EiK, The Nonconceptual Art Club, San Hani un Metabora, Assahass, Púr Múdd (DJ-set), Mari Kalkun, Meisterjaan, Miljardid, Sten-Olle, Maian, Leik, Sibyl Vane, Fylgja, Taavi-Peeter Liiv, Kodavere Duo, Dr.Philgood (DJ-set), Sander Mölder (DJ-set), Kalev Rundu (DJ-set), Taavi-Peeter Liiv un Richard Pohjanheimo (DJ-set), iunsu un Marlenx (DJ-set), kā arī Anna Celine Kraus (DJ-set).

Papildus mūzikas baudīšanai festivālā būs arī daudz cita darāma un pieredzama. Rītos īstās svārstības (ko igauniski sauc "võnge") jaunajai dienai palīdzēs atrast rīta joga Trīnas Pernas vadībā. Ģimenes jaunākos locekļus gaidīs Mudilasmets (Mazuļu mežs), Marakratimaa (Draiskuļu zeme), Tiinekatihnik (Tīņu biezoknis) un Rüblikurand (Ziķeru krasts) - katrai vecuma grupai sava darba un rotaļu zona, kurā aktivitātes vadīs Maru Karu.

Festivālā Võnge varēs baudīt arī fotogrāfa Arona Urba izstādi "Stunda Kolkjā", klausīties aizraujošas sarunas Valmiermuižas DJ un stāstu zonā, nomāt SUP dēļus, lai pavadītu laiku uz ūdens Peipusa ezerā, relaksēties, baudot masāžu, vai atļauties vairāk, izrotājot sevi festivālam ar atbilstošu grimu profesionāļa rokām.

Ieradīsies grāmatu autobuss Ratastega Raamatud, kā arī, protams, daudz dažādu tirgotāju un ēdinātāju, nodrošinot arī vegānisku maltīšu iespējas visaptverošai gastronomiskajai pieredzei ikvienam.

Sestdien, pirms mūzikas programmas sākuma, varēs iepazīties ar vietējām Sīpolu ceļa apskates vietām - būs gida vadīti izbraucieni apkārtnē.

Festivāla Võnge vienas un divu dienu biļetes ir pieejamas Ticketer.ee. Bērniem līdz 15 gadu vecumam (ieskaitot) pasākums bez maksas. Festivālā ir atļauts ierasties ar labas uzvedības suņiem un citiem mīļdzīvniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu